Şimdi Ara

ANLIK DONMA EKRAN KAPANIP AÇILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koray_a Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar oyunlarda donma oluyor ve 10 15 saniye sonra ekran kapanıp açılarak oyun devam ediyor. Ben işlemciden şüheliniyorum sizce sorun ne olabilir hangi parçada sorun var nasıl bulabilir yardım ederseniz çok sevinicem internet problemlerinden sonra birde donanım sorunu moralim bozuldu iyice.Format attım,farklı ramler denedim,neredeyse tüm sürücüleri denedim,oyunları en düşük detaydan en yüksek detaya kadar denedim hepsinde durum aynı . Sistem şu şekilde

asus m4a79 t deluxe
    amd x4 965 be 125 w
    powercolor hd6870
    kingston ddr3 1333 6gb ram
    colormaster cm690 kasa ve colormaster 600 w psu.
    samsung t22b300 led tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 19 Kasım 2013; 0:19:41 >

• oyun dışında donma sorunu varmı birde hangi oyunlarda donma yapıyor
  • Sağol ilgilendiğin için, tüm oyunlarda yapıyor oyun dışında bu sorun yok. Sorunun kaynağını buldum. Ekran kartı ayarlarından gpu clock settingdeki default olan 900 mhz hızı 775 e çekince tüm sorun düzeldi. Haliyle performansada az çok etkisi oldu. Bu sorun drıver ile ilgili olsa aynı hataları diğer versiyonlardada aldım.Bu sorunlar hitman ve call of duty ghost yükledikten sonra başlamıştı formattan sonrada direk bu oyunları kurdum ve sorun devam etti. Hatta hitman deki FATAL DİRECTX ERROR hatası için gezmediğim site kalmamıştı sorunu çözen yok . Bu hızları 775 e düşürdükten sonra bu hatada kalktı.Geceden beri oynuyorum hitman bitti ghosta geçtim. Şimdi merak ettiğim ekran kartındamı arıza oluştu yoksa bu oyunlardan dolayı mı sıkıntı var . Format atıp bu oyunları kurmadan başka bir oyunda denemeden anlayamıcam heralde. Ekran kartını default ayarlarına aldığımda birkaç dakika geçmeden ekran donuyor kapanıp açıldıktan sonra fatal directx error hatası veriyor diğer oyunlarda ise kapanıp açıldıktan sonra devam ediyor enteresan bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.