Bildirim
Anlık İleti Bildirimi Sorunu..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bendede ayni sorun oldu sanirsam 3g de kapali olan bazi ozellikler jb de aciliyor. -
Çözüm konusunda bilginiz var mı peki? Bir kaç yerde cydiadan pushfix yükleyin falan diye okudum ama benim sourceların içinde kaynağını bulamadım. Kaynağın ne olduğunuda bulamadım daha sonra -
Ben restore ettikten sonra jbsiz kullandim o yuzden pek bilmiyorum ama . homscreen + multitasking ozelligini aktif ederseniz calismasi muhtemel genellikle bu tip uyarilar multitasking uzerinden gerceklesiyor -
Peki onları nasıl aktive edebilirim? -
Cydia search dan MyOs u indirin ayarlar/myos buradan multitasking i aktif edin eger arkaplan resmi istiyorsaniz homescreen wallpaper i da aktif edebilirsiniz ama telefonda ciddi bir yawaslama oluyor.
Size tavsiyem:
Sadece multitaskingi aktif edin ve actiginiz uygulamalari cok gerekli degilse ciktiginizda kapatin.(home tusuna 2 kere basinca acik uygulamalari gosterir uygulamalarin uzerine uzun sure basarsaniz - isareti cikacaktir - lere basarak app leri kapatabilirsiniz). Bu sekilde telefonunuz fazla yavaslamadan calismaya devam edecektir. -
Sanırım paralı bu package? -
Pm e gec de olsa cvp verebildim . Takildiginiz yerde tekrardan pm atabilirsiniz -
bende bu ozeliği kapatmak ıstıyorum , arka planda ınternet bağlantısı kullanmasın istiyorum edge açıkken, nasıl bır tavsıyede bulunursunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
bende bu ozeliği kapatmak ıstıyorum , arka planda ınternet bağlantısı kullanmasın istiyorum edge açıkken, nasıl bır tavsıyede bulunursunuz
Ayarlardan bildirimleri kapatin + genel/konum servisleri kapatin arkaplanda internet harcamaz... gerekmedigindede 3g ve edge nizi kapatmak pilinizin daha cok dayanmasina katki saglayacaktir -
quote:
Orijinalden alıntı: detroit21
quote:
Orijinalden alıntı: :SworD:
bende bu ozeliği kapatmak ıstıyorum , arka planda ınternet bağlantısı kullanmasın istiyorum edge açıkken, nasıl bır tavsıyede bulunursunuz
Ayarlardan bildirimleri kapatin + genel/konum servisleri kapatin arkaplanda internet harcamaz... gerekmedigindede 3g ve edge nizi kapatmak pilinizin daha cok dayanmasina katki saglayacaktir
Ayarlardan bildirimler kapalı sadece konumlar açık, ama ne zaman edge açarsam face' de biri yorum yapsa mesela, hemen telefonuma uyarı olarak geliyor
-
Facebook konum servislerinide kullandigi icin bildirim gelmesi normal kapatirsani duzelecektir .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X