Şimdi Ara

anlık kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler resmen sinirden çıldırmak üzereyim, eskiden hiçbir sorun yokken son 4 gündür bağlantı sürekli kopuyor anlık kopmalar oluyor.
    ttneti aradım hız güncellemesi yaptılar yine devam etti, tekrar aradım teknik ekip geldi gelen bağlantıda sorun olmadığını modemin bozuk olabileceğini söylediler,
    Bende başka bir modem daha vardı airties air 5341 i bağladım , halen kopma var anlık internetim kesiliyor,
    Başka bilgisayarımla giriyorum yine aynı,
    ADSL hattı direk modeme bağlı arada başka birşey yok,
    Resmen çıldırmak üzereyim,

Yani modem değiştirdim aynı, ttneti aradım gelen bağlantıda sorun yok diyorlar.
    Kablo filan desen yok, yine aynı hatta girişi ttnetten gelen ekibe yeniden yaptırdım.yine aynı,

Google veya başka büyük firmaya ping atıyorum, ayrıca modeme atıyorum, Modemle ping bağlantısı kesilmezken, İnternete attığım bağlantım sürekli kesiliyor...

Ne oyun oynayabiliyorum kaç gündür. ne başka birşey...

farklı cihazla deniyorum yine aynı yani 4-5 gün önce hiçbirşey yokken şimdi neden böyle oluyor?,
    Artık sinirden tüm cihazları benzin döküp yakasım geliyor.

Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun?

Sizinde başınıza böyle birşey geldi mi?
    Bu arada modemi ping atarken kontrol ettim DLS ışığı sabit yanıyor. hız güncellemesiyle birlikte noice yani hat gürültü oranı 18-20 arası,
    Ama ne yaptıysam yine kesiliyor.
    yardım edin beyler

• Eğer ki bağlantı falan düşmeden internet gidiyorsa ttnet e yüklenebilirsiniz. Onlardan kaynaklıdir. Binaya gelip kablo testi yapmalarını rica edebilirsiniz. Kablo problemi gibi duruyor. Hattın kontrolünü yapan cihazlar var. Onunla test yapılması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.