Kitapta nelere dikkat etmeliyim ?Salt aşk hikayesi degildir heralde.
Ben okuyordum 4'te 1'i bitti. Şuanda sadece aşk hikayesi yok sisteme eleştiri de var ama epub olunca pek sarmadı sanki.
Para verip alsam en azından para verdim o kadar diyip bitirirdim. Bazen sıkıcılaşıyor kitap çok fazla betimleme var. Ha bazı yerlerini nasıl okudum hatırlamıyorum sürükleyici yerler de vardı. Özellikle Anna Karenina'nın hareketlerini bir kızda tamamen görmüştüm o yüzden hikaye beni içine çekti ama dediğim gibi bazen sıkıcı oluyor.
Bir ara basılı kitabı alıp okuyacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Anna karenina'yı türk iş bankası yayınlarından okuyun 1062 sayfaydı sanırım. Kitap içeriğine girecek olursak.aşk dışında. O dönemin rusyasını görüyorsun. Karakter analizleri yapılıyor . Kitapta çoğunlukla levin karakterine yer verilmiş. Beni etkileyende levin karakteriydi zaten. ek olarak fazla spoiler vermeden. sadece beni sıkan yerleri anna'nın sosyetedeki arkadaşları ve sosyete üzerinde durması bazı siyasi tartışmalarda ara ara sıkıldım.. Tavsiye ederim okumanı. aşk kitabı diye bir kenara atma şans verebilirsin. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme