Şimdi Ara

Anne babalarınız yıkık mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babam kız bulamadığı için annemi zorla evlendirmiş.
    Annem ise ruh hastası.
    İkisinin de iyi bir mesleği yok yada bir becerileri.

Ortaya çıkan mahsul de ben oldum.

• Böyle konu açacağını bilselerdi o gece o haltı yerler miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    yemez olaylardı
  • Nereden yazdın o lanet yeri her şeyin başlangıç noktası ölüp ölüp diriltir adamı

• bizim kadınların %80 i ruh hastası zaten

• standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    zaten ölü doğmuştum, boğaziçi kimya yerine kocaeli hukuk yazarak da tabutuma son çiviyi çakmış oldum
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 21:59:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Kanatlandırmayan_Redbull tek hocam
  • Dostum eskiden böyleydi Türk toplumu yeni yeni aşıyor bu olayları annene babana da suç bulma onlara göre normaldi bir zamanlar şöyle düşün onlar olmasaydı sen olmayacaktın şuan bunu bile düşünemeyecektin milyonlarca spermin arasından birinci olan sendin hayata hep pesimist bakmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Yıkık oluyor zaten bu. Acı ama gerçek.

Nişanlım dahil geçmişimde ilişki yaşadığım bütün kadınlar, erkeklerin belli başlı konularda becerikli olmasının en başta gereken şey olduğunu söylerlerdi. Araba kullanmak, mangal yakabilmek, evde bir tesisat işini halledebilmek, aile içi çözülmeyen bir sorunu gerekirse bağırarak bile olsa çözebilmek, ortamda baskınlığını hissettirebilmek.

Evet hanzoluksa hanzoluk. Tam olarak bunu beklerler. Aksini görmedim. Aman ne kibar biri diyip de ayakkabı bile bağlayamayan bir işi bitiremeyen adamlarla beraber olmazlar. Zayıf davranınca zayıf algılanır insan, ne yazık ki.

Araba sürmek zor bir iş değil, bende kursta öğrendim. Pratik yapacak aracımız da vardı istemedim. Kendi aracımı alınca zaten problem kalmadı. Bir an önce yazılın ehliyete ve alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.