Şimdi Ara

Anne katili tam manyakmış! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
15.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sülfirik__asit -- 1 Haziran 2008; 0:28:58 >
  • o diilde bu cocuk hapishaneye girebilcekmi
    girene kadar bunu mıhlarlar bişekilde karambolde
    hadi eskazaa girdi diyelim içerde buna önce kayarlar sonrada ayaanı kaydırırlar ikiters bidüz 3 numara şişle baırsaklarını örerler

ama anne için cok üzüldüm ALLAH (c.c) mekaanını cennet etsin
  • Cennet anaların ayakları altındadır. (Hz. Muhammed (S.A.V.))
  • İçerde onu yaşatmazlar merak etmeyin.
  • Karındeşen Jack'i iyi örnek alamamış salak. Bende hayranımdır Karındeşen Jack'e vukuatlarını okuduğumdan ve yakalanamayan tek seri katil olduğundan dolayı ama yani bu baya bi gerizekalıymış. 1. si serikatil değil, 2. si aptalın teki, hadi cinayet işliyosun hadi jack'i örnek alıyosun, e mal mısın niye facebook a oraya buraya anket açıyosun grup kuruyosun , 3.sü bu da yakayı ele verdi. Anneye yazık. İçerde zaten ümüğünü sıkarlar mübah buna..
  • satanist mümin
  • çoğu zaman bu tipteki yaratıkları dövmekle mesgul oluyoruz arkadaslarla...

şimdi daha sert dalmak için bir nedenim var artık...
  • Gözler adamı içine çekiyo sankim
  • Ben polis olsam buna tanga giydirir sonrada yıllanmış tecavüzcülerin bulunduğu koğuşa atardım onlar erkek falan dinlemez kayar nasıl olsa
  • salak bebe dexter'ı izledin madem hiç mi kapmadın adamın felsefesinden

anneye yazık olmuş..
  • onu hapishaneye soksalar bile yaşamaz oralarda ya şiş yada dayak ondan sonra ardından ölüm.. gider ama fazla uzatmayacağım kurallar nedeniyle.
  • şerefsiz nankör herif

• suratında ne biçim bir lanet varsa artık bakar bakmaz parçalayasım geliyor.Zavallı kadın ya ...Bu et çuvalından daha fazla değeri olmayan cisme değer verdi nasıl karnını doyuracağını düşündü, nasıl okutacağını nasıl büyük adam olacağını düşündü belki de...Nasıl bir ihanettir bu ya? Allah'ım adaletine sığınıyorum şüphesiz sen ne yapacağını bilirsin.
    Aynı bir Şeytan, Hâris...Allah sevgisi olan kalplerde nefret uyandırıyor suratı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 1 Haziran 2008; 1:12:01 >
  • bu çocuğu kim bu hale getirdi???

tabiki günümüz türkiyesi...

bi yanda batıla kapılmış giden sözde aşırı dinci kesim diğer tarafta bu din tüccarlarına cephe alıp kendilerini dinden soyutlayan, her gördüğü dindar kişiye "aaa bak namaz da kılıyomuş oruç da tutuyomuş pis yobaz" yaftası yapıştıran okumuş cahil kesim.

hayırlı uğurlu olsun , daha hala dini gericilik olarak gösterenler övünsünle kendileriyle... daha çok çıkacak annesini kesen kendi kızına tecavüz eden kedi kanı içen cami duvarına işeyen...kendi ellerinizle yarattınız şimdi meyvalarınızı toplayın
  • dünyadaki ateist sayısı

http://edezu.wordpress.com/2007/07/13/37/

fazlaymış bayağa
  • Ha bu arada çocuğun üstündeki tshirt'te yazan "Ville Valo" HIM grubunun solisti, adam biseksüel ( yani alayına giderci ) çocukta öyle olabilir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: garip adam

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

quote:

Orjinalden alıntı: garip adam

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

satanist mümin
    alemci imam gibi bişey oldu bu

abi size bi soru o çocuk şuanda forumda olsa slm vs. gibi şeyler yassa ne derdiniz a.s diyip geçermiydiniz yok ana avrat kfr edip adresi ver lan" mı derdiniz

evet font boyutunu 6 yaparak,ve neden olduğunu anlamadığım halde ve nickinize yarışır bir şekilde bana sorduğunuz sorunuza cevap veriyorum;
    neden adres alıp gidiyim zorum ne benim?selamınıda almazdım.

aradaşım sn nedemek istiyon nick mick bn adresn derken adresi alıp dövmeye gideris diye dedimşitm anlarsın ya hem konuştuklarına dikkat et

neden bu kadar alındın anlamadım.yazdıkların ve yazış tarzın garibime gitti ve nickinlede uyumlu oldu.neresine alındın?

• boşwer
  • Salagın teki özentilik yüzünden annesini kesmis.. Yazık ya o kadının sucu neydiki böle bi velet dogurdu..
  • içerde şişlerler onu merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 1 Haziran 2008; 2:39:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.