ondan ne farkınız kalırdı o zaman? quote:Orjinalden alıntı: VGroove Bu çocğu kendi ellerimle işkence ederek gebertmeyi çok isterdim...
quote:Orjinalden alıntı: Saralondé ondan ne farkınız kalırdı o zaman? quote:Orjinalden alıntı: VGroove Bu çocğu kendi ellerimle işkence ederek gebertmeyi çok isterdim... saçları
Bu mahlukatlar , kopuklar yüzünden , siyah giyinen , satanizm ile hiçbir alakası olmayan Heavy Metalciler yanıyor Ahh şunu bir elime verseler Allah yarattı demem Bunu yaşatmazlar bence...
Az önce deprem oldu, şimdi de bu yaratığın resmini gördüm. Bu gece içerisinde DNA'larım bozulup mutasyon geçirirsem şaşırmayın.
Yaşasın zalimler için Cehennem. Ateist olanlara göre şimdi bu çocuk ölüp yok mu olacak? Yaptıkları yanına mı kalacak? Yok öyle... Cayır cayır yanacak...
quote:Orjinalden alıntı: budden Yaşasın zalimler için Cehennem. Ateist olanlara göre şimdi bu çocuk ölüp yok mu olacak? Yaptıkları yanına mı kalacak? Yok öyle... Cayır cayır yanacak... Senin içi TCK bir şey ifade etmiyor galiba..O zaman bıraklım lan nasıl olsa yanacak bi de biz yakmıyalım diyelim..