Şimdi Ara

Anne katili tam manyakmış! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
15.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

içerde şişlerler onu merak etmeyin

Evet boş bırakmazlar
  • hepimiz müminiz
  • şişlemeselerde münoşş olur içerde o
  • ayrı bi bölmede tutuyorlar onu.herkes bilio dier mahkumların yanına koyarsalar ne olacağını
  • @TaskayA.ppb
    Dua Et Kemalistsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraydoN.jpg

@TaskayA.ppb
    Dua Et Kemalistsin.

Tamam abi de ben de metal dinliyorum ama Elhamdülillah Müslümanım.Heavy metal dinleyince Müslüman olamıyormuyum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolu

o icraatlarla kırmızı kafayla onu içerde nabarlar merak ederim ben.

Tek kişilik hücrede o sebeple..
  • Tamam sen olmayaßilirsin ama ßazıları öle
  • quote:

Tamam sen olmayaßilirsin ama ßazıları öle

Yeni bi moda başladı millet farklı olmak için ateist oluyor ya ne biçim bir mantıktır bu ya

Bi kaşık suda boğasım geliyor bunları
  • quote:

Metal dinlersen olacağı ßu ßz ßoşuna demiyoruz ya T-RAP YA DA TÜRK HALK MÜZİĞİ

aIakası y0k bende dinIirum ama annemi kesmi0rum

herseyde kendinize pay cıkarmayın!!
  • katillere değil onları bu hale getiren toplumlara kzn. Hala bu tipteki insanları dövüyoruz diyen insanlar var. O kadar salaklar ki onları cinayet işlemeye teşvik ettiklerinin farkında değil bu insanlar. Toplumda hoşgörü yayılmadıkça bunlar artacak gidecek. Ne yazık ki bu hükümetin halkı bölme politikasının da sonçları.
  • quote:

Metal dinlersen olacağı ßu ßz ßoşuna demiyoruz ya T-RAP YA DA TÜRK HALK MÜZİĞİ

demekten başka birşey demiyorum çünkü bunu anlayacak organ sende bir tür mutasyon sonucu sende oluşmamış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Bu çocğu kendi ellerimle işkence ederek gebertmeyi çok isterdim...

senin ondan ne farkın kalır ozaman
  • tipe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Haziran 2008; 1:27:35 >
  • İsminden nasibini alamamış bir zavallı. Annesini kesen bir insandan ne kendine ne ülkeye yarar gelir.İnşallah bir gün doğru yolu bulur diyeceğim ama ...
  • O kadar Dexter'ı örnek almış telaşa kapılıp yakalanmış velet.
  • metalimi dinler annemi babamıda keserim..birazdan konu açıcam nasıl keseyim diye ssleride paylaşırım..mantığa fikre akla bak yaşama sevincini kaybet

nasıl kendi özannesini kesebilir bir insan..hiç mi sevgi kalmamış kendi özannesine.nasıl bir Türkiye burası
  • Bu cocugun artik facebook''ta bir grubu var.

Bu da linki

http://www.facebook.com/group.php?gid=24151391468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kretek -- 3 Haziran 2008; 18:57:51 >
  • herkez çocuğa yüklenmiş annesi sanki sütten çıkmış ak kaşık.

şöyle düşünün neden ben annemi öldürmedim yada neden siz öldürmediniz de neden o çocuk öldürdü.
  • Buradada var ayin yapıyorlar satanistler Antalya/Kaleiçi ah bi yerlerini bilsek atacan içeriye bombayı paramparça olcak şerefsizler

@emure

Açık konuş lan sende mi satanistsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 3 Haziran 2008; 19:26:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.