Şimdi Ara

Anneannemin Kızlık Soyadını Nasıl Bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
26.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru garip oldu anlatayım evdeki modemi resetledim internet gitti tekrar geri getirmek için kullanıcı adı ve parolaya ihtiyacım vardı ttnet i arıyorum internet kimin üzerineyse ki o anneannem onun kızlık soyadını istiyorlar güvenlik sorusu olarak.Anneannemin söylediği bütün kızlık soyadları YANLIŞ geçemiyorum güvenlik sorusunu lanet olsun sonsuza kadar interneti kullanamayacak mıyım

• oha artık
  • Bu bir dramdır arkadaşlar
    imdb top 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi cevap veren yok mu cidden öğrenmem lazım öyle fatura ödüyoruz ama interneti kullanamıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimliğine bak yazıyodur belki

• Kimlikte yazmıyor ölücem nereden bulunabileceği hiçbir yerde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Tardisin Anahtarı

Kimliğine bak yazıyodur belki
    anneannene sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kimlikte yazmıyor ölücem nereden bulunabileceği hiçbir yerde yok
    anneannenin akrabalarına sor. hiç yoksa nüfus müdürlüğüne git
  • Anneannenin annesine sor

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Anneannenin annesine sor
    anneannen erkek kardeşinin soyadı neyse o dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonika1

anneannen erkek kardeşinin soyadı neyse o dur

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

Soru garip oldu anlatayım evdeki modemi resetledim internet gitti tekrar geri getirmek için kullanıcı adı ve parolaya ihtiyacım vardı ttnet i arıyorum internet kimin üzerineyse ki o anneannem onun kızlık soyadını istiyorlar güvenlik sorusu olarak.Anneannemin söylediği bütün kızlık soyadları YANLIŞ geçemiyorum güvenlik sorusunu lanet olsun sonsuza kadar interneti kullanamayacak mıyım

dayın yok mu? Yada annenin babasının soy adı ne bilmiyormusun.
  • Kimliğe bak olmadı kütüğe git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayina sor

• Dont feed troll

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Bu bir dramdır arkadaşlar
    imdb top 5

Bunun gibi mi?

Anneannemin Kızlık Soyadını Nasıl Bulurum
  • quote:

Soru garip oldu anlatayım evdeki modemi resetledim internet gitti tekrar geri getirmek için kullanıcı adı ve parolaya ihtiyacım vardı ttnet i arıyorum internet kimin üzerineyse ki o anneannem onun kızlık soyadını istiyorlar güvenlik sorusu olarak.Anneannemin söylediği bütün kızlık soyadları YANLIŞ geçemiyorum güvenlik sorusunu lanet olsun sonsuza kadar interneti kullanamayacak mıyım

Ben de dedem üzerine yaptım ofisin internetini aradığımda annesinin kızlık soyadını istediler.

Adama dedemin yaşını söyledim, annesinin doğduğu yaşı söyledim, adam hala soyadı diye tutturuyordu.

"Soyadı kanunu kaç yılında çıkmış önünde internet var aç bak bakalım" dedim adam cevap veremedi.

Müdürleri, herhangi bir TTnet müdürlüğüne gidip kendi soyadını kızlık soyadı olarak verebileceği söyledi.

Eğer soyadı kanunu konusunda sıkıntı varsa böyle bir yola başvurun, yapacak birşey olmadığı aşikar...

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Ben de dedem üzerine yaptım ofisin internetini aradığımda annesinin kızlık soyadını istediler.

Adama dedemin yaşını söyledim, annesinin doğduğu yaşı söyledim, adam hala soyadı diye tutturuyordu.

"Soyadı kanunu kaç yılında çıkmış önünde internet var aç bak bakalım" dedim adam cevap veremedi.

Müdürleri, herhangi bir TTnet müdürlüğüne gidip kendi soyadını kızlık soyadı olarak verebileceği söyledi.

Eğer soyadı kanunu konusunda sıkıntı varsa böyle bir yola başvurun, yapacak birşey olmadığı aşikar...

Annenin,annesine sor

• Nüfus kayıt örneği al ninenin adına

• annene sorsana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.