1)- IYI YAPILMIS BIR ISI TAKDIR ETMEYI ogrendik: "Bana bakin, cikin birbirinizi disarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!" 2)- DUALARIN GUCUNU ogrendik: "Yat kalk dua et ki baban muzik setinin bozuldugunu farketmedi..." 3)- ZAMANA KARSI YARISMAYI ogrendik: "O oyuncaklarini topla yoksa bi tekme attigim gibi hepsini karSi sahilden toplarsin.." 4)-MANTIKLI DUSUNMEYI ogrendik: "BEN OYLE DIYOSAM OYLEDIR...!!!" 5)- ILERI GORUSLU OLMAYI ogrendik: "Cikmadan once temiz bi camaSir giy.. yolda Allah korusun baSina biSi gelir kirli kulotla etrafa rezil olursun." 6)- HAYATIN TRAJIKOMIK YANLARINI ogrendik: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem... " 7)- HAYATIN CELISKILERLE DOLU OLDUGUNU ogrendik: "KAPA CENENI VE CORBANI IC ...!!" 8)- DAYANIKLI OLMAYI ogrendik: " O ispanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!" 9)- HAVA RAPORU TAHMINI YAPMAYI ogrendik: " Su daginikliga bak... yabanci biri gorse odanin ortasindan kasirga gecmiS sanir..." 10)- ABARTMAYI ogrendik: "Sana 500 bin defa soyledim kirli ayakkabilarinla iceri yurume diye..!!" 11)- DAVRANIS PSIKOLOJISINI ogrendik: "Babana cekicegine biraz bana cekseydin noolurdu ..." 12)- OLAGANUSTU DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI ogrendik: "Dinleme bakalim anne sozu dinlemee...!!! 'Kafana meteor duSucek kenara cekil' diye bagirsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!" 13)- KISKANMAYI ogrendik: " Dunyada senin annen baban gibi mukemmel bi aileye sahip olmayan kac milyon cocuk var biliyo musun... ?!?!?"
7)- HAYATIN CELISKILERLE DOLU OLDUGUNU ogrendik: "KAPA CENENI VE CORBANI IC ...!!" Koptum walla çok güzel ya