Şimdi Ara

Kendimizi Yakışıklı Sanıyoruz Çünkü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çünkü herkesten üstün düşüncelere sahip olduğumuzu düşünen egoist insanlarız..

çünkü aynaya baktığımızda dünyanın en iyi bakışları olan insanı olduğumuzu sanıyoruz..

tırnaklarımızı yiyip burnumuzu karıştırıyoruz fakat kendimizden iğrenmiyoruz...

bunun sadece bir içgüdü olduğunu 21 yaşında anladım. çoğu yerde görüyorum brad pitt'den bile yakışıklıyım tipim 10/10 diyor ama dışardan kendini göremiyor. birgün tipsiz olduğu yüzüne vurulsa bile kendini aldığı 2-3 çıkma teklifiyle, eniştesinin yabancı aktörlere benziyor, dayısının aynı kıvanç demesiyle avutuyor ve bu psikolojiyi çabuk atlatıyor.

tipsizim sorgusu 28.000'ken (biraz baktım çoğu ironi) yakışıklıyım sorgusu google'da 200.000'den fazla. ARTIK HİÇBİR KONUDA ''ÇOK YAKIŞIKLIYIM AMA SEVGİLİM OLMADI'' , ''BENDE YAKIŞIKLIYIMDIR'' TARZI MESAJLAR GÖRMEK İSTEMİYORUM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 12 Kasım 2014; 21:27:58 >

• Biz dh erkeğiyiz. 1.90 boy sarışın mavi gözlüyüz ve tabi ki yakışıklıyız
  • Ben çok yakışıklıyım ama mesajım olmadı, KADER.İşte onlar baaakıyor ama ben bakmıyorum.En son dereye düştüm.Kurbağa vraaak dedi.Ne diyon dedim ..... kurbağasına
  • Biri sağ elimi tutmayıp sol elimi uzattığımda ona ben SOLAĞIM DİYORUM!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Çesut Mevik- -- 12 Kasım 2014; 21:20:55 >
  • hahah ne diyon la sen herkeste bunun tam tersi var kim ayna karşısına geçip çok yakışıklıyım demişki herkes kendisini başkasıyla kıyaslıyıp resmen ayna karşısında kendisinin bir kusurunu aramaya çalışıyor buna bende dahilim
  • aynadan bakınca iş var bende diyor herkes. Kendini zeka olarak üstün görme demişsin onada katılıyorum egoist ve narşist insanlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla seni bilmem ama emin ol ki ben yakışıklı bir insanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paran varsa tipin bi önemi yok
  • Yalniz 1. Videodaki adam daha sonra tipsizim diye video cekti haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaD1905 -- 13 Kasım 2014; 20:42:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gaydurugububak kullanıcısına yanıt
    saç stilin güzel ve yakışıklısın harbiden

saçlar niye beyaz ? tarzdır büyük ihtimalle

tipim nasıl konusu aç orada belli olur qnq
  • Allah seni inandırsin kendimi bildim bileli yakışıklı olmadığımı biliyorum ve böyle mutluyum. 3 numara saç kırık tavşan disi %10-20 burnum normal insan burnu değil ve uzun. Tipsizim yani eğer yakışıklıysam beni yakışıklı yapan tipsiz olduğunu bilmemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

saç stilin güzel ve yakışıklısın harbiden

saçlar niye beyaz ? tarzdır büyük ihtimalle

tipim nasıl konusu aç orada belli olur qnq

Sağol dostum, hdr olduğu için beyaz çıkmış
  • Gaydurugububak kullanıcısına yanıt
    dostum bende eksi attım duramadım helal et yazık bana da
  • kendimi hicbir zaman yakisikli bulmadim ve bana kimse yakislisinda demedi hep tipsizsin dediler.

• Tamam kendin çirkin olabilirsin ama beni nerden biliyorsun. Beni herkes Colin Farrell'a benzetir. İstek gelirse ss atabilirim.

Edit : Tabikide Colin Farrell'a benzemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulOfHeaven -- 13 Kasım 2014; 22:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

dostum bende eksi attım duramadım helal et yazık bana da

canınız sağolsun size mi gücenecem
  • Swn ne konuşuyorsun değişik

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Bak egoistlik olarak algılama kendi tipimi cidden iyi bulmam ama 3-4 senedir hangi ortamda bulunsam yakışıklısın kelimesini duyuyorum artık ben bile ikna olmaya başladım. Not: Hiç reddedilmedim

aha buda tipim

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutcanto

Biri sağ elimi tutmayıp sol elimi uzattığımda ona ben SOLAĞIM DİYORUM!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulOfHeaven

Tamam kendin çirkin olabilirsin ama beni nerden biliyorsun. Beni herkes Colin Farrell'a benzetir. İstek gelirse ss atabilirim.

at bakalim SSini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.