Şimdi Ara

Annem arabaya navigasyon istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyata olan navigasyonlar var mı ? Kaliteli olması şartıyla. Bütçe:100-300 arasıdır.

• Selam. Şuan kullandığım next 5015 modelini tavsiye ederim. Cihaz Atlas 6 1000 mhz işlemci 256 mb ram ve primo 2.4 kullanmakta ve araştırıyorum pnd sınıfında henüz bu donanımda cihaz yok. Fiyat olarakta hepsiburada.comda 180 tl ye satılmakta. Kullanım olarak basit kullanımı var bir iki deneme sonrası kolayca alışırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyintel

Selam. Şuan kullandığım next 5015 modelini tavsiye ederim. Cihaz Atlas 6 1000 mhz işlemci 256 mb ram ve primo 2.4 kullanmakta ve araştırıyorum pnd sınıfında henüz bu donanımda cihaz yok. Fiyat olarakta hepsiburada.comda 180 tl ye satılmakta. Kullanım olarak basit kullanımı var bir iki deneme sonrası kolayca alışırsınız.

Hocam ben internetten alışveriş yapmıyorum. Ama oradan daha iyi olur diyosan bi tane kart çıkartırıyım kendime ?
  • Hepsiburada nın nakit ödeme gibi seçenekleride var.
  • Hocam peki garati veriyor mu ödeme seçeneklerinden ziyade. Alıp da kapıda ödeyebilirim yani anladım fakat getirilecek cihaz ne durumdadır.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamo19

Hocam peki garati veriyor mu ödeme seçeneklerinden ziyade. Alıp da kapıda ödeyebilirim yani anladım fakat getirilecek cihaz ne durumdadır.?

Hepsiburada.com dan yıllardır alış veriş yaparım sorun yaşamadım.Kargo geldiğinde kuryenin yanında aç cihazda kırılma vs varsa raportuttur geri yolla.Cihazı aldın beğenmedin koşulsuz iade hakkın var beğenmedim der geri yollarsın paranı alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Hocam peki garati veriyor mu ödeme seçeneklerinden ziyade. Alıp da kapıda ödeyebilirim yani anladım fakat getirilecek cihaz ne durumdadır.?

Hepsiburada.com dan yıllardır alış veriş yaparım sorun yaşamadım.Kargo geldiğinde kuryenin yanında aç cihazda kırılma vs varsa raportuttur geri yolla.Cihazı aldın beğenmedin koşulsuz iade hakkın var beğenmedim der geri yollarsın paranı alırsın

Hocam teşekkürler gönlün rahat alabilirsin diyosun yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eşim arabayı vermiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aynen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen

Hocam teşekkür ederim cevaplarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.