Şimdi Ara

Annem KOAH olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 yıldır sigara içiyor bugünden itibaren bırakıcak.1 ay ilaç içip daha sonra kontrole gidecek bizi nasıl bir süreç bekliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun...

• Geçmiş olsun benimkisi de Koahlı.Bu hastalık sayesinde sigarayı bıraktı, koah olduğunu öğreneli yaklaşık olarak 1 sene geçti ve eski halinden daha iyi şu anda.Fazla üzülmeyin
  • Koah nasıl bi hastalık? Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Koah nasıl bi hastalık? Geçmiş olsun

Annem KOAH olmuş.
  • Geçmiş olsun . Allah şifa versin

• üzüldüm hocam çok geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah yardımcınız olsun kardeşim.
  • Geçmiş olsun hocam.

• geçmiş olsun bende çevremdeki kızlara bıraktırmaya çalışıyorum sigara gerçekten kötü birşey
  • Gecmis olsun kardeşim inşallah ıyılesır

• quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

25 yıldır sigara içiyor bugünden itibaren bırakıcak.1 ay ilaç içip daha sonra kontrole gidecek bizi nasıl bir süreç bekliyor?

Geçmiş olsun dostum...
    Annen çok pişmandır içtiği için sanırım.Moralini düzeltmeye bak çaresi var diye.
    İyi ki sigradan akciğer kanseri olmamış.
  • Geçmiş olsun.İnşallah isteklidir sigarayı bırakmaya,kanserin son durağı çünkü koah.

• astımın caresinin oldugu ama koahin caresinin olmadigi soyleniyor. hastanin bu durumla yasamasi ve kendisine iyi bakmasi lazim. soguk havada kalmayacak. hava kirliliginin oldugu yerlerde dolasmayacak. klima kalorifer gibi kuru havanin oldugu kapali yerlerde ve kışın aşırı nemli ve kokulu olan toplu taşıma aracları ve toplu mekanlarda fazla kalmayacak. yoksa cigerler kotulesiyor. hastalıgın derecesine gore hastanin durumu agirlasiyor. babamdan biliyorum. bu kıs hastaneye baya bi gittik.
  • geçmiş olsun..

sigara hakkında konuşmak istemiyorum..fikirlerimi söylersem "dert etmeyin en fazla ölür diyen" arkadaştan farkım kalmaz..
  • Geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.

• Biraz önce ders çalışırken görmüştüm.Geçmiş olsun kardeşim
  • Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
  • Geçmiş olsun

• Gittikçe kötüleşen bir hastalıktır, sigara dumanından , kuru havadan, kirli havadan, isten tozdan yani nefesin dahil olduğu herşeyden etkilenir, balgam çıkarır, nefesi sürekli daralı açmak için ilk önce bir kaç ilaç gibi şeyler verirler, sonrasında ağırlaştıkça buhar makinesi,ve oksijen makinası verirler, zaman geçtikçe hastaneye yatmaya başlar.... böyel gider.Oksijen az aldığı için yorgun olurlar, çabuk yorulurlar, gerginleşirler...
    yapmanız gereken: hastaya moral verin çünkü iyileşmiyor bildiğim kadarıyla, soğuktan filan koruyun, temiz havaya çıkarın, mümkünse ciğerleri güçlendirmek için bol oksijenli temiz yerlerde yürüyüş yaptırın, kilo almamasına özen gösterin, yanında asla sigara içmeyin, oturduğu odayı nemlendirici cihazlarla nemlendirin....Geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.