Şimdi Ara

Annem Nar paketinde kalmak için her ay sms atmak zorunda mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annemin telefonu Hazır Kart ve ekonomik konuşmasın amacıyla telefonundan Nar paketine giriş yaptım (20TL'ye 100 TL veren Nar paketi). Fakat iki ay sonra annemin kontürlerinin bittiğini ve konuşamadığını fark ettim. Telefona gelen sms' leri incelediğimde Nar paketinin süresinin bittiğini bildiren ve devam etmesi için sms isteyen sms'ler olduğunu gördüm. Annem de sms atamayınca paketten çıkmış ve standart tarifeden ücretlendirilerek pahalı konuşmaya başlamış, kontürlerini bitirmiş.

Şimdi sorum şu olacak: Annem sms atmayı bilemediğine göre Nar paketinde kalması mümkün değil mi? Sms atmadan Nar paketinde sürekli kalmanın bir yolu yok mudur ?

Yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim.

• Nar paketleri 30 günlük oluyor.Sonraki aya devretmez.
  • hocam hic ugrasma. illa faturasiz olsun doyorsan bimcell tam annene gore. numarayi tasiyip faydalanirsin dakika paketi alirsin hizli tukenmez hemde. ben aile buyuklerini bimcell e tasidim sadece konusmak icin. hepsi memnun si ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Benim derdim kalan kontürlerin devredip devretmemesi değil. Nar paketinin devam edip etmemesi. Sms atmazsan Nar paketinden çıkıyor.

Belki dediğiniz gibi Bimcell türü bir çözüm olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.