Şimdi Ara

Annem yoğun bakımda beyler çok kötüyüm. Edit: Durumu iyiye gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sabah 10 gibi gözü kararıp düşmüş, amcam da olmasaydı evde durumu daha da kötü olurdu. Beyin kanaması geçirmiş sabahtan beri hastanedeler 2 gün daha kalıcakmış, variz ameliyatı olmuştu geçen ay sol bacagından bir de basımızdaki sıfat niteliğindeki kişilik hepimizin sinirini acayip bozuyor yaklaşık 2-3 senedir.. Eve para bırakmaz, gider baska kadınlarla konuşur falan uzar gider bu saatte kafanızı şişiremicem ben de çk kötüyüm 3 saatte 1 paketi bitirdim neredeyse sinirden.. Bitmeden diğerini yakıyorum o derece.. Bir de az önce eve geldi felç kalıcak diyor rahat rahat, şimdi de hastanede uyumuş o kadar rahat bir insan onosbu cocugu bır ınsan, gitmiş dayıma,kızlarına herkese anlatmış marifet gibi.. Aptal aptal konuşuyor 10 yasındaki çocuk gibi, uyuyamıyorum da haftaya vizeler başlıyor 7 de kalkıcam okul için.. Ben evde uyuyamıyorum adam hiçbirşey olmamış gibi uyumuş bir de sinirimi bozan da o ne bir arama, ne bir mesaj hiç birşey yok ben eve geliyorum kardeşimden öğreniyorum.. Kardeşim de küçük daha 13 yaşında o daha olaydan habersiz hiçbirşey söylemedik, söylersek çok kötü olur kız haliyle..

Not: beyler sizler dua falan etmenizi istemiyorum, dinsizim o yüzden sadece iyi dilek mesajlarınızı istiyorum, doktorlara güç, ve tabi ki hayatımdaki tek insan anneme iyi mesajlar istiyorum, benim için olumlu şeyler yazar mısınız? çok ihtiyacım var hiç bu kadar kötü olmamıştım ki insan 20yaşında da olsa 50 yaşında da olsa anne sonuçta bu yanındakı yarma sadece baba sıfatıyla geçiniyor.

5.11.14 edit: Beyler çok teşekkür ederim hepinize 2 gündür girmiyordum bu kadar çok mesajı görmem beni onurlandırdı teşekkür ederim hepinize gerçekten. Annemin durumu daha iyiye gidiyor fakat babam denen aptal yaratık millete öyle bir anlatıyor ki yok beyin kanaması, felç kaldı falan diye millet de inanıyor tabi ben de düzeltiyorum yanındayken öyle boş boş bakıyor etrafa. Hastaneye gidince herkes bana oğlum bu senin babam sıyırmış, kafası yerinde değil diyor ( Bu durumdan değil ciddi anlamda diyorlar ) Çünkü adam bi konuşsun siz tabuta koyarsınız o derece ama hastaneye gidip görseniz bu adam ne içiyo ya dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esgun -- 5 Kasım 2014; 23:17:44 >

• Geçmiş olsun çok zor umarım düzelir..babandan hayır yokmuş sen güçlü olmalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin dinsiz olman Allahın annene yardım etmesini engellemez...unutma Allah rahman ve rahimdir...geçmiş olsun ve allah yardımcısı olsun..

• Allah yardımcınız olsun acil şifalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın uyuması bence gayet doğal. Yapacak bir şeyin olmadığı durumları kafaya takmak mantığa tamamen aykırıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Adamın uyuması bence gayet doğal. Yapacak bir şeyin olmadığı durumları kafaya takmak mantığa tamamen aykırıdır.

Uyandığında senı uyanık görmesi mi ona güç verir yoksa uyuyor olması mı? Sen hasta olunca annen gece seni hiç mi kontrol etmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Adamın uyuması bence gayet doğal. Yapacak bir şeyin olmadığı durumları kafaya takmak mantığa tamamen aykırıdır.

Uyandığında senı uyanık görmesi mi ona güç verir yoksa uyuyor olması mı? Sen hasta olunca annen gece seni hiç mi kontrol etmedi?

Valla ettiyse de bilmiyorum annem öldüğünde 5 yaşındaydım, pek hatıram yok annemle birlikte. Küçükken benimle ilgilenen de teyzem ve anneannemdi daha çok. Hasta olunca (hatta küçükken sürekli hastaydım) kontrol etti onlar da ama o da bence saçmaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah şifa versin kardeş.

Şimdi anlamadıgım durum şu, baban neden böyle yapıyor kı? Başka kadın filan dedin, alkolde var mı?

Dök içini rahatla.

• Allah acil şifalar versin kardeşim, tez zamanda annene sarılırsın umarım
  • Allah acil şifalar versin kardeşim benim annemde 10 gün yatmıştı hastanede çok zor durum gerçekten.
  • Geçmiş olsun,annen ayağa kalktığında düşünürsün baba olayını,şimdilik annenden başka bir şey düşünme.
  • Allah şifa versin annene,dinsiz olman annene dua etmemize engel olmasa gerek dimi

• Allah yardımcınız olsun acil şifalar
  • Geçmiş olsun annenize acil şifalar,size de iyi niyetlerimi sunuyorum hocam.İnanmama gibi bir durumunuz olsa bile bu annenize dua etmeyeceğimiz anlamına gelmez.

• Gözlerim doldu,bu tarz bir durum yaşamıştım ne mutlu ki annem bizlerle,çok içten söylüyorum umarım hersey yoluna girer

• Gecmis olsun Allah acil sifalar versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yaradan zor zamanlarımızda yanımızda, dua etmene luzum yok, sadece sırtını ona yasla ve ona konuş, annenin iyi olması için ona yalvar, o seni duyacak ve boş çevirmeyecektir. Annen ilk darbede hayatta kaldıysa kurtulma şansı daha çok, saatler geçtikçe yaşama şansı daha da artacaktır. Geçmiş olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

• Dinsiz olsan ne olacak kardeşim Allah acil şifa versin annelerin yeri ayridir

• Varis yüzünden beyine pıhtı atmış sanırım , zamanında tanı koymamışlar , geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.