Şimdi Ara

Annemdeki kist olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce bir kedim yüksekten düşerek felç kaldı uyutmak zorunda kaldık lise hayatımın en kötü zamanlarını yaşadım 3 gün sonra unutmak için bir kedi aldım bütün acısını söktü attı eski kedimden daha şirin birşeydi 1 yıldan uzun süredir kızım gibi bakıyorum şimdi annem 2007 de kist hidatikden ameliyat oldu şimdi tekrar büyümüş bugün doktor ile konuşmaya gidecek doktor kedinin gitmesini söyler mi gerçekten üzülmeye başladım ne olacak bu kist olayı hakkında pek bilgim yok kedinin aşıları filan yaptırdık sorun olmaz demi annem için

• Aykut Ekrem A kullanıcısına yanıt
    Doktor hayvan sever değilse, çok büyük bir ihtimalle, kedinin evde kalmasını istemeyecektir.

Parazit aşılarını düzenli yaptırdıysanız, zaten kiste sebep olan parazit yumurtasının kediden bulaşma ihtimali yoktur.

Çoğu kişi evcil hayvanları parazit yuvası sanıyor ama normal gündelik hayatımız da kullandığımız çoğu şey para, cep telefonu, minibüs, otobüs tutamakları, ortak kullanılan her türlü şey, iyi yıkanmamış sebze,meyve, hijyen kurallarına uyulmayan lokanta, gıda üretimleri daha fazla parazit tehlikesi oluşturuyor.

Bu konuyla ilgili nette, pek çok araştırma,bilimsel kaynaklı bilgi bulabilirsiniz.
  • doktorun tavsiyelerini dinle
  • Riske girme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.