Şimdi Ara

Annemi kaybettim (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başın sağolsun kardeşim benimde anannemi kaybettim 1.5 sene önce annemden yakındı bana allah sabır versin
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.

Yazı da gözlerim doldu be . Mekanı cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 15 Kasım 2014; 16:20:27 >
  • Başın sağolsun kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun kardeşim dik durmayı unutma hayata karşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Yakınlarıma konuşasım gelmedi en azından tanımadıklarıma konuşursuam benim gibi birini bulurum dedim.
    2 yıl önce guatr teşhisiyle ankarada gaziye kaldırıldı amcam orada doktor.Guatr olarak bilmiştim 2 yıl boyunca ama dün akciğer kaneri olduğunu ve kanseri yendiğini öğrendim.Tabi ben 2 yıl guatr olarak bildim saçları döküldü çok halsiz kaldı vs.Hatta diyordu ki hastalığı yenmeyi sırf çocuklarım için istiyorum diyordu tek amacı ablamın evlendiğini görmek beni de üniversiteye sokmaktı.Kemoterapiden çıktı 3 gün sonra İstanbula gelip bize baktı yemek yaptı o yorgun haliyle.1 haftadır İstanbuldaydı normalde ankarada kalıyor hastane için.Sanıyorum işlerin köt gittiğini hissedip beraber olmak istedi.Hastalığı yenmişti ama yine de kemoterapiiye giriyordu korunmak için.Cuma gecesi çok yoğun öksürdü ben anne bir şeyin var mı dedim yok birşeyim dedi.Keşke yataktan kalkıp yanına gitseydim.Gece 3'de bu oldu gece 5de hastaneye gitmişler babamla.Ayağı sırtı çok ağrıyormuş nefes almakta da zorlanıyormuş.Neyse cumartesi sabahı ben kalktım dışarıdan sesler geliyordu herhalde temizlik falan var deyip yataktan çıkmadım ps'a girdim internet yoktu ben de pes demosu attım.İlk yarıyı oynadım ikinci yarıyı nedense oynayasım gelmedi,içeri gitmek istedim.Çıktım gittim halamlar babanem teyzem kuzenim falan annemin başındalar annem de acıdan bağrıyordu.Teyzemler ve kuzenim bizde misafirdi kuzenim amerikadan gelmişti 2 yılda bir gelip 1 ay kalıyordu normalde düzcedeydi evleri orada ama cuma istanbula annemi ziyarete geldiler.Sonra ben annemin yanına oturdu biraz sakinleştirmeye çalıştım yanında durdum ama çok kötüydü hali.Bana söylediği son sözleri oğlum senin ne işin var hastanede? oldu.O haliyle bile beni düşünüyordu kendisi de biliyordu çok zor durumda olduğunu ama yine de benim oraya gelip üzülmemi istemedi.Hastanede acila yattı 1 saat acilde kaldı tansiyonu çok düşüktü ama konuşmakta zorlanıyordu bana hatta can(ismim) dedi bir ara ama devamını söyleyemedi.Yoğun bakıma aldılar en son o zaman gördüm ama gözlerim yaşlı olduğu için yüzüne bakamadım üzülmesin diye.Yoğun bakımda tansiyonu düzeldi 2 saat yaşam savaşı verdi ama akçiğerine kan gidince maalesef 51 yaşında hayata veda etti.

Bu hayattaki en büyük korkum başıma geldi.Annem beni geç doğurmuş olduğundan onu az göreceğimi biliyordum ama 15 yılı tahmin etmiyordum.Sadece şu var bugün cenazesi oldu gerçekten 10 yıldır görmediği insan küs olduğu,kavgalı olduğu herkes oradaydı yakın uzak herkes çok üzgündü.Ablamın patronu var ayça kaya diye bir diyetisyen sadece 1 kez gördü annemi ama o bile istanbuldan düzceye gelip cenazesinde ağladı.Gerçekten annem diye söylemiyorum ama kalbinde hiç kötülük görmedim.Çocukları çok severdi kreş sahibiydi,iyi bir müslümandı,iyi bir anneydi.
    Kendimi hiç hazır hissetmiyordum ama kader işte.Gerek 2 yıldır gelmeyen kuzenimin denk gelmesi, gerekse de benim 2 yarıyı oynamadan içeri gidip onla son kez konuşabilmem bir şeylere işaret sanırım.Tek düşündüğü çocuklarıydı.Bana geçen sene Allah sevdiği kulunu erken alırmış demişti bir vefat haberi üzerine.Gerçekten de erken alırmış...

İçimi dökmek istedim genel bir amacı yok konuyu açmamın sadece biraz biriktim ve paylaşarak kurtulmak istedim.

Edit:Destek olan olmayan yazan yazmayan herkese çok teşekkürler şunu söylemek istiyorum ben kendimi bugüne hazırlayıp yaşadım hep gece rüyalarımda annemin vefatını görüp onlarca kez ağlayarak uyandım,kötü bir laf söylediysem de hemen pişman oldum en azından değerini bildim ona layık oldum mu bilmesem de.
    Diyeceğim şudur ki hep annenizin değerini bilerek yaşayın arada bir gidin öpün koklayın onla konuşurken laflarınızı özenle seçin şunu bilin ki onun hayatındaki en değerli varlıkları sizlersiniz her anne için geçerlidir bu.

Kardeşim allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet bahçelerinin en güzel yeri olsun inşallah, öncelikle aileden birin kaybetmek nedir bilirim bende babamı genç yaşımda kaybettim, babam öldükten sonra annemde kalp hastası oldu ondan başkada kimsem yok onada birşey olursa ne yaparım ne ederim diye düşünüyorum çok kötü bir durum gerçekten, sürekli doktordayız hep kalp rahatsızlığı yakında kalp amelyatı olacak allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın allah yardımcın olsun

• Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennetin en güzel yerlerinden olsun. Üzüldüm hocam başınız sağolsun Allah sabır versin.
  • Geçmiş olsun kardeşim.Nur içinde yatsın

• Buraya uzun uzun yazsamda acını hafifletmiyecek o yüzden kısa yazıcam.

Allah rahmet eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Olurda dertleşmek içini dökmek istersen eğer PM atman yeterli kardeşim.

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur inşallah. Anneyi kaybetmenin acısı çok kötü olmalı, Allah sabır versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun...
    çok doğru annelerimizin kıymetini bilmeliyiz asla onları üzmemeliyiz :(
  • Dostum annen olmedi sadece olmasi gereken oldu aglama sakin annen seni goruyor ama sen goremez ve duyamazsin ama.annen seni duyar gorur o yuzden sakin aglama uzulme her canli olumu tadacaktir bak olecektir demiyor annen su an sadece bedensel olarak oldu ruhu hala duuruyor kardesim

• Mekani cennet olsun ...

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • :(((

gece gece :( off

başın sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 4 Kasım 2018; 1:21:37 >
  • allah rahmet eylesin

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.