Şimdi Ara

Annemi kaybettim (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gözlerim dolu olarak okudum yazdıklarını,bende annemi kaybettim 2009 yılında bugün bile her anı gözümün önüne geliyor benim gözümün önünde erimedi ama aniden bir hafta da elim kolu bağlı birşekilde hemde ama sebepler var zamanı gelen gidiyor işte bunun bir açıklaması yok neden diye sormayı bırakmalısın kendine bir gün herkes gidiyor ilk başta odaya ya da eve giremez olursun onun oturduğu köşeye uzun uzun bakarsın her odaya girdiğinde gözün oraya takılır yemek yiyemezsin akrabaların ite kaka bişeyler yedirir arada bir de hastaneye kaldırırlar uzun uzun ağlamaktan bir yatıştırıcı ile uzun uzun uyursun kalkarsın mal mal bakarsın bir süre ot gibi yaşarsın sonra yavaş yavaş hayta dönersin yapacağın bir şey yok

Kabullenmeye başlıyorsun sonra hayatın yeniden şekilleniyor. Kimseye güvenmez oluyorsun ,kimseyi istemiyorsun 3 senem bu şekilde geçti benim sonra güzel şeyler oluyor hayatında hayatına biri gibi mesela ,evleniyorsun mesela çocuğun oluyor mesela mutlu ediyor Rabbim seni eksik hissediyorsun hiçbirşey bunu dolduramadı benim bugüne kadar ama güzel şeyler oldu senin 3 seneden geçmeden olur inşallah.Tekrar başın sağolsun.Hayat bu kadar basit zamana bırak sadece Allaha emanet ol

• allah rahmet eylesin kardeşim
  • Bende babamı kaybettim 2010 da çok özlüyorum her şeyini, kıymetini bilmek lazım anne babanın. Başın sağ olsun mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Okurken içim acıdı. Başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Konuyu defalarca okuyunca yazmaktan bile çekiniyordum. Ne denir hiç bilmem, insan büyük acılar yaşayamayınca acının ne olduğunu dahi unutuyor. Dikkat et kendine kardeşim olabildiğince, bu zamanlar da epey zorlanacaksın ama bunlar da geçecek. Allah sabırlar versin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun Annen nur içinde yatsın kardeşim. Bir sorunun derdin sıkıntın olursa lütfen pm at

• Off çok acı , Allah rahmet eğlesin, analarımız konu olunca acı daha da bir büyüyor.
  • Genç kardeşim; Başın sağolsun, Allah (c.c) sabır versin. Umarım ki annenin mekanı cennet, üstünüzdeki emelleri gerçek olur.

Dilerim ki, Allah (c.c) hiçbir anne babaya evlat acısı yaşatmasın. Hiç bir evladıda vakti gelmeden anne babasız koymasın.
  • Allah Rahmet Eylesin, Allah Kimseye Anne Acısı Yaşatmasın
  • Allah sabır versin. Başınız sağolsun.
  • dostum allah sabır versin çok zordur. Benim dedem beyin tümörü oldu 1.5 - 2 ay önce ölümü yakındır insan dedesine bu kadar üzülüyorsa anne nasıldır kim bilir. Yazını okurken 1 damla aktı benden. Böyle şeyler insanları olgunlaştırıyor, hayata bakışın değişiyor. Ben 2 ay önce farklıydım şimdi farklıyım.

Ana gibi yar olmaz.
  • Başınız sağ olsun hocam allah rahmet eylesin
  • Mekanı cennet olsun inşallah.

• Başın sağolsun kardeşim. Mekanı cennet olsun..
  • Başınız sağolsun, nur içinde yatsın inşallah, Allah (c.c) rahmet eylesin..
  • Allah Rahmet Eylesin kardeşim Mekanı Cennet Olsun :(
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Başın sağolsun kardeşim Allah sana ve geride kalan ailene sabır versin.26 yaşındayım ama benimde en büyük korkum annemi ve babamı kaybetmek sanırım yazını okurken ağladım hem de hüngür hüngür.Allah başımızdan eksik etmesin onları.Mutlaka başımıza gelecek ama Allah gecinden versin :(
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
  • Başın sağolsun kardeşim.
  • Konu dışında insan hasta olur, yatalak olur, neler gördük neler. İnanasım gelmiyor malesef...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.