Şimdi Ara

Annemi kaybettim (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alah yardımcın olsun mekanı cennet olsun abi
  • Başınız sağolsun hocam. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Okurken gözlerim doldu. Başın sağolsun. Allah sevenlerine sabır versin.
  • Başın sağolsun canım kardeşim.
    Umarım güçlü kalmayı başarırsın.
    Keşke yapabileceğimiz bir şey olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugrul420 -- 5 Mayıs 2015; 0:38:09 >
  • Allah rahmet eylesin, başın sağolsun kardeşim.
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duygulandırdın bizi kardeşim başın sağolsun.
  • Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun. Ruhi el Fatiha
  • allah rahmet eylesin başın sağolsun
  • İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn (Şüphesiz biz ALLAH’tan geldik ve şüphesiz dönüşümüz O’nadır)
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Başın sağolsun.

Bilmiyorum ya biraz soğuk biriyim, ya da o kadar çok ölüm tecrübesi yaşadım ki artık hayatın bir parçası olduğunu biliyorum belki ondan. En değer verdiğim iki insanı kaybettiğimde bile gözümden sadece bir damla yaş geldi. Normalde de ağlamam zaten.

İçine doğma kısmına gelince. Elbet vardır bir hayır. Dedim ya ağlamam diye. Hüngür hüngür ağladığım zamanlar oldu, biri Çağrı filmindeydi. Bir keresinde de evden kaybolan para için annem beni suçlamıştı. Bütün gece ağlamıştım "Allah ım ne olur baan hırsızı ellerim ile yakalat" diye.

Sabah halamlara gidecektik. Benim gibi bir genç şu cümleyi kurdu "Anne sanki göğsüme bir hançer saplanmış, arkasında da bir zincir var beni eve çekiyor, sesini duyuyorum" Annem bile irkildi iyi eve git dedi. Ve eve gidince bir gölge gördüm. Kaptım odunu ve hırsızı ellerim ile yakaladım.

Şimdi bilmiyorum teselli eder mi? Ama sonuçta bir gün ölecekti. En azından son anlarında yanındaydın. En azından gömebileceğin bir bedeni var. En azından tek parça halinde öldü. En azından bir mezarı var. en azından 15 yıl onunlaydın. En azından çocukluğunda hep yanındaydı.

Burada bir abi vardı komşumuz. Kömür ocağı var öyle maden falan değil açık ocak. Yukarıda dozer çalışıyor bu da aşağıda arabasına biniyor o sırada. Ve dozerin çalıştığı toprak kayıyor metrelerce yüksekten yüzlerce ton toprak üstüne düştü. Toprağı kaldırmak günler sürdü. Cesedi paramparça olmuştu. Kolu bacağı ayrı ayrı çıkarıldı. Bazı parçaları bulunamadı bile.

Gene burada bizim kiracımız vardı oğlu yetimdi anası o bebekken ölmüş, annesini hiç tanıyamadı. Anasız büyümek zordur. Babası ile yaşıyordu. Babası ile bir gece mantar yiyorlar babası yaşıyor oğlu ise zehirlenerek öldü.

Gene burada birinin oğlu denizde boğuldu cesedini asla bulamadılar.

Bunları düşününce şükretmek gerek. Annesini hiç görememiş olanlara göre, sevdiğinin bir mezarı bile olmayanlara, sevdiği paramparça olarak ölenlere göre en azından annen sevdikleri ile bir arada. Ölüme hazırlanarak en son oğlunun yüzüne bakarak hayata gözlerini yumdu.

Şimdi sana düşen elinden geldiğince metanetli olmak. Kendini derslerine verip hayırlı bir evlat olmak ve babana da destek olmak. Kim bilir belki bir doktor olursun, başkalarının hayatını kurtarmak için.

Anne ya da Babam ı kaybetmek benim de en büyük korkum. İkinci sırada ise sakat kalmak var, ölüm ün kendisinden o kadar korkmuyorum. Sevdiklerimin bana her bakışında canlarının yanmasını izlemek daha korkutucu geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Kasım 2014; 8:31:11 >

• ağlattın be olm pc başında beni , allah sabır versin mekanı cennet olsun..
  • Başın sağ olsun.
  • Merhaba
    başın sagolsun kardesim.Yazdıklarından anladıgım genç yaşta olgunluga erişmişsin.Hayatın boyunca herşey gönlünce olsun.Allah rahmet eylesin.Herkes annesinin kıymetini bilmeli.selamlar.
  • Allah Rahmet Eylesin Mekanı cennet olur inşallah.Daha fazla söyleyecek birşey bulamıyorum
  • yazıyı okumadım ama mekanı cennet olsun :D
  • Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.

• kardeşim başın sağolsun. böyle bir durumda başka ne denebilir ki? benimde hayatta en çok korktuğum şey annemi veya babamı kaybetmektir. acın çok büyük anlayabiliyorum. tekrar başın sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun.36 yasindayim ama anneme birsey olursa yıkılırım gibi geliyor.Sizlerede Allah'tan sabir dilerim.

• başın sagolsun kardeş
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.