Şimdi Ara

Annemi kaybettim (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim ALLAH sabır versin. Başın sağolsun, mekanı cennet olsun Anacığının.
  • Allah Rahmet eylesin kardeşim. Kalanlara sabır ihsan eylesin. Mekanı cennet olsun İNŞALLAH.
  • Başınız sağ olsun, Allah rahmet etsin.
  • Geçen sene 39 yaşında abim kalp krizinden vefat etti.Acınızı çok iyi anlıyorum.Annenizle rahmet sizlere sabırlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin başın sağolsun kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basınız sağolsun..
  • Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Bende teyzemi akciğer kanserinden kaybetmiştim tüm evrelerini gördüm diyebilirim çok zor gerçekten Allah sabır versin kardeşim
  • Başın sağolsun.
  • Başın sağ olsun arkadasım,Allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin...Allah sabır versin.... mekanı cennet olsun inşallah....
  • İçim bir tuhaf oldu hatta ağladım. Başınız sağ olsun gerçekten zor bir durum. Sizi biraz anlıyor gibiyim. Benim de annem hasta 3-4 aydır ve sürekli onu görmek istiyorum ne zaman arasam sesini duyunca gözlerim doluyor. Sesi de o eski sesi gibi değil...
  • Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun..
  • Ağladım okurken kardeşim. Başın sağ olsun. Allah'a hergün dua ediyorum annemden önce benim canımı alması için. Ben dayanamam çünkü.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Sabah kalkmış ps oynamış ikinci yarıyı oynamamış canı İÇERİ gitmek istemiş içeriye gidince birden hastaneye ışınlanmış İnşallah popi olmak için ananı babanı kullanmıyosundur düşündüğüm gibi

Kardeşim kimseye yalan borcum yok csb yazacaksam bile böyle hassas bir konu üzerinde asla durmazdım önceki konularıma bakın zaten böyle biri olmadığımı anlarsınız.Forumdan cenazesine gelen arkadaşım bile var.
    İçime bir his doğdu bir an içeri gidip amerikadan gelen kuzenimle vakit geçirmek istedim sonrası malum.Dediğim gibi normalde olsa böyle bir şey aklıma gelmezdi ama o an sanırım Allah'ın bir lütfu olacak ki benim içime o düşünceyi vermiş.Eğer gitmeseydim büyük ihtimal ona son kez dokunamayacak son kez konuşamayacaktım.

Bir karışıklık olmuş ben odadan çıktım baktım annemlerin yatak odasında kalabalık var ambulans vs aranıyor ben gittim annemin yanına oturdum destek olmak için (ne olduğunu anlamamıştım ama yine de o an yapılacak en önemli şeyin ona destek olmak olduğu geldi aklıma)Sedye vs gelince ben kimle gitcem dedim halama o sırada annem oğlum senin ne işin var hastanede dedi.Yani daha evdeyken dedi hastanede konuşma şansı bulamadım sadece yanında durdum yarım saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 11 Kasım 2014; 13:53:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin, başın sağolsun. Anaların hakkı ödenmez. Ne yaparsak yapalım anaların hakkını ödemeyemeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, diyecek başka birşey yok.
  • Allah rahmet eylesin.
    Ölüm herkesi bulacak bir gün.
    Allah kimseye vermesin diyoruz ama eğer bizler ana babalarımızdan önce ölürsek daha mı iyi olacak? şu hayatta en büyük acı evlat acısıdır. O yüzden varsın onlar önce gitsin. Önemli olan yaşadıklarımızdır. Aile bireylerimiz aramızdan ayrılınca muhakkak herkes KEŞKE daha çok sarılsaydım daha çok ilgi gösterseydim diyecek. Önemli olan elden geleni yapmış olmaktır. Onları üzmemek kalbini kırmamak, ÖF BİLE DEMEmektir.
    Rabbim dayanma gücü versin sana ve sırası gelince hepimize...
  • Allah sabırlar versin çok zor,ne desek boş kardeşim:(
    Allah rahmet eylesin İnşallah.
  • Allah sabır versin. canım anacağım hala hayatta. bizim için koşturur durur. eskisi gibi değil yaşlandı hareketleri yavaşladı ama o hiç durmaz.
    onun hep iyi zamanlarını hatırla. hasta zamanlarını düşünme. birgün hepimiz öleceğiz. biz önce ölsek evlat acısı onlara zor. onlar ölse ana baba acısı bize zor.
    ölümün hayırlısını diliyorum Allahtan. yatağında son nefesini verebilmekte güzel.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.