Şimdi Ara

Annemi kaybettim (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim başın sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. Hepimizin başına birgün gelecek. Allah sabır versin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin.
  • Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin,iyi insanlar bu dünyada hep çile çeker zaten,ama olsun önemli olan ebedi ahiret hayatı
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun İnşallah

bende annemi kanserden kaybettim 2 yil oldu

annelerimizle birgun tekrar bulusacagiz bunu unutma

bu Allahın takdiridir

bende annemi 53 yasinda kaybettim tekrar kavusacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum

bu ayriliklarin hepsi geçici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başınız sağolsun. Rabbim dayanma gücü versin. Annenizede Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
  • allah rahmet eylesin kardeşim allah sabır versin , annelerimizi istemeyerekte olsa kırmayalım onların bi eşi daha yok...
  • Anneciğinin ve anneciğimin mekanları cennet olsun kardeşim, ben 2 sene önce henüz 18 yaşındayken özefagus kanserinden kaybettim sakın kendini bırakma yapacak birşeyimiz yok başta biraz şaşırıcaksın evine girdiğinde hala annen var sanıcaksın ama alışıcaksın güçlü ol artık sen gerçek bir olgunluğa giriceksin, konuşmak istersen derdini anlatmak istersen bana yazıp konuşabiliriz kendine çok dikkat et ...

Anneciğin ışıklar altında uyusun ...
  • Allah rahmet eylesim. Allah peygamber efendimize komşu eylesin inş. Başınız sağolsun.
  • Allah Rahmet eylesin kardeşim Mekanı Cennet olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Gece 3'de bu oldu gece 5de hastaneye gitmişler babamla.Ayağı sırtı çok ağrıyormuş nefes almakta da zorlanıyormuş.Neyse cumartesi sabahı ben kalktım dışarıdan sesler geliyordu herhalde temizlik falan var deyip yataktan çıkmadım ps'a girdim internet yoktu ben de pes demosu attım.İlk yarıyı oynadım ikinci yarıyı nedense oynayasım gelmedi,içeri gitmek istedim.Çıktım gittim halamlar babanem teyzem kuzenim falan annemin başındalar annem de acıdan bağrıyordu.Teyzemler ve kuzenim bizde misafirdi kuzenim amerikadan gelmişti 2 yılda bir gelip 1 ay kalıyordu normalde düzcedeydi evleri orada ama cuma istanbula annemi ziyarete geldiler.Sonra ben annemin yanına oturdu biraz sakinleştirmeye çalıştım yanında durdum ama çok kötüydü hali.Bana söylediği son sözleri oğlum senin ne işin var hastanede? oldu.

Öncelikle başın sağ olsun.Yazdıklarını baştan sona kadar okudum sanırım bir yerde bir yanlışlık var.Odadan çıkıp içeriye giriyorsun herkes içerde sonra Rahmetli annen sana neden hastaneye geldin diyor burada bir anormallik sence de yokmu.Odadan çıkınca salona falan geçmen gerekirken biranda hastanede oluyorsun(içeriden kastın ney ) bu kısımda bir yanlışlık yaptıysan düzelt.Çünkü baştan sonuuna kadar okuyunca o kısım biraz enteresan geldi.
    Amacım seni kırmak üzmek değil ama madem acılarını forumda paylaşıp dertlerinden sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşabiliyorsan aynı duygularla ben de bu durumu yazma ihtiyacı hissettim.Tekrar söylüyorum Allah sabırlar versin,Ahllah rahmet etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond067 -- 11 Kasım 2014; 11:40:36 >

• Çok geçmiş olsun güzel kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Gece 3'de bu oldu gece 5de hastaneye gitmişler babamla.Ayağı sırtı çok ağrıyormuş nefes almakta da zorlanıyormuş.Neyse cumartesi sabahı ben kalktım dışarıdan sesler geliyordu herhalde temizlik falan var deyip yataktan çıkmadım ps'a girdim internet yoktu ben de pes demosu attım.İlk yarıyı oynadım ikinci yarıyı nedense oynayasım gelmedi,içeri gitmek istedim.Çıktım gittim halamlar babanem teyzem kuzenim falan annemin başındalar annem de acıdan bağrıyordu.Teyzemler ve kuzenim bizde misafirdi kuzenim amerikadan gelmişti 2 yılda bir gelip 1 ay kalıyordu normalde düzcedeydi evleri orada ama cuma istanbula annemi ziyarete geldiler.Sonra ben annemin yanına oturdu biraz sakinleştirmeye çalıştım yanında durdum ama çok kötüydü hali.Bana söylediği son sözleri oğlum senin ne işin var hastanede? oldu.

Öncelikle başın sağ olsun.Yazdıklarını baştan sona kadar okudum sanırım bir yerde bir yanlışlık var.Odadan çıkıp içeriye giriyorsun herkes içerde sonra Rahmetli annen sana neden hastaneye geldin diyor burada bir anormallik sence de yokmu.Odadan çıkınca salona falan geçmen gerekirken biranda hastanede oluyorsun(içeriden kastın ney ) bu kısımda bir yanlışlık yaptıysan düzelt.Çünkü baştan sonuuna kadar okuyunca o kısım biraz enteresan geldi.
    Amacım seni kırmak üzmek değil ama madem acılarını forumda paylaşıp dertlerinden sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşabiliyorsan aynı duygularla ben de bu durumu yazma ihtiyacı hissettim.Tekrar söylüyorum Allah sabırlar versin,Ahllah rahmet etsin

Muhtemelen Rahmetli hastaneye götürülecekken oğluna gelme demek istemiş.

Allah rahmet eylesin , Annemi kaybettiğim gün aklıma geldi bir anda ,Allah onlardan razı olsun.

• Allah rahmet eyleşin başın sağolsun :(
  • Allah rahmet etsin.Mekanı Cennet olsun.Şu anda dua etmekten ve halen yaşadığın süre içerisinde iyi bir evlat olmaktan asla vazgeçme.Asla kötü olma.Şuna inan ki Annen şu an senin duanı ve iyi bir evlat olarak büyümeni istiyor.Tüm ihtiyacı bu.

İnanç durumun nasıl bilmiyorum ama ben islami açıdan konuşuyorum.Annem müslüman birisi,inançlı demişsin.Zaten bu hastalıktan ölenler için bir araştırma yap derim.Şimdi ben bildiğimi yazacağım ama polemik olur bu başlık altında.Ama şu varki çektiği acılar günahlarına kefarettir.Allah affettsin.Başın sağolsun.
  • Başın sagolsun kardes merkanı cenet olur İnsallah.
    Simdi herzamankinden daha guclu olman lazım Allah yardımcın olsun.
  • Başın Sağolsun....51 yaş ölüm için çok erken...( ben 53 yaşındayım )...Anneni hiç unutma ve resmini her zaman kalbinin üstünde taşı......Allah rahmet eylesin.....
  • Başın sağolsun allah rahmet eylesin kardeşim
  • Bu yazıda ağır anormallikler var eğer gerçekse allah rahmet eylesin ama yazıyı iyi okuyun adam ps oynarken bir anda hastahaneyemi ışınlanıyor? dışarıdan neden ses gelsin? hastahanede ps mi var ? ciddi soru işaretleri var yazıda yada çok hızlı yazdığından birleştirememiş.
  • Başın sağolsun kardeşim , Allah rahmet eylesın
  • Allah sabır versin.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.