Şimdi Ara

Annemi kaybettim (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başın sağolsun.. Tanırdım seni ps forumundan,sabah sabah üzdün :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Allah'tan geldik Allah'a aidiz. Biliyorum biz ne desek boş ama inan ki şimdi valideniz gittiği yerde daha mutludur. Elbette siz de gideceksiniz oraya. Bu ayrılığı küçük bir vuslat olarak düşün .Allah sabr-ı cemiller ihsan eylesin. Valideniz için inşaAllah Kur'anı Kerim okuyup dua edeceğim. Allah kabul eder inşaallah.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Seni cok iyi anliyorum. Basin sagolsun kardesim. Yeri cennetlik olsun
  • Başın sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sagolsun. Kabri nurla dolsun. Mekanı cennet olsun. Peygamber efendimiz şefaatçisi olsun.

24 yıldır hasta annesine bakarak, kimi zaman kızan, öfkelenen, sabır edemeyen biri olarak, beni çok düşündürdün.

Rabbim tüm hastalarımıza şifa, yakınlarına sabır ve güç versin.

Amin.
  • Kaç kere dedim soğan kesmeyin ortalıkta diye gördünüz mü ne yaptığınızı...
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sagolsun mekanı cennet olsun.
  • allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. allah kalanlara sabır versin.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    ağlamak bazı şeyleri değiştirmiyor allah sıralı ölüm versin dostum bugün babama birşey olsa tek öğüdü arkamdan ağladı demesinler akın der hep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sabır versin kardeşim,validenizin de mekanı cennet olsun inşallah.
    Ben de geçen sene akciğer kanserinden babamı kaybettim.Anneniz çok gençmiş daha,gerçekten çok üzüldüm.
    Ama yaş ne olursa olsun çok fena eksik kalıyor insan.
    Yani babamı köpek gibi özlüyorum,kelimelerle anlatamam.
    Her ne kadar pek anlaşamasak, aramızda sık sık tartışmalar yaşasak da insan değerini esas kaybedince anlıyor.
    Ha anlaşamasak da elimizden geldiğince herşeyi yaptık onun için ama yine de insan "ya acaba daha iyisini yapamaz mıydım" diye soruyor malesef kendine.
    Birtek annem kaldı hayatta,benim de hayatımla ilgili en korktuğum şey ona birşey olması.
    Allah hepsine sağlıklı uzun soluklu ömürler versin inşallah.
    Onların kıymetini bilelim lütfen.
  • Her ölüm erken ölüm.Başın sağolsun genç kardeşim.Mekanı cennet olsun anaciginin.

• Allah mekanını cennet eylesin

• Ölüm güzel şey budur perde ardından haber,
    Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber...

Başın sağ olsun kardeşim, zordur sevdiklerimizi toprağa vermek.

O toprağa bir gün biz de gireceğiz ve vakit öyle çabuk geçmiş olacak ki, ona göre yaşamaya devam et hem bu dünya hem ahiret için...

Rabbim sabr versin.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iş yerindeyim gözlerim doldu
  • Allah rahmet eylesin başın sağ olsun kardeşim

• Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olur inşaAllah.
    Ben de 2004 yılında babamı akciğer kanserinden kaybettim, kollarımda can verdi.
    10 yıl oldu ama insan hala yokluğuna alışamıyor, bazen nasıl bir kafaysa eve gelirdim babam nerede diyecek gibi olur, kelimelerimi yutardım =(

Babamdan 1 yıl sonra da annem meme kanserine yakalandı, ameliyat, kemoterapi, radyoterapi derken Allah'ıma şükür kurtuldu kanserden ama
    9 yıl oldu hala tedavi sürekli olarak devam etmekte. Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin, hastalarımızı da şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 11 Kasım 2014; 8:53:50 >
  • Anneler Cennete gider kardeş ,
    Çünkü onların kalbi iyiliklerle doludur.. En azından çocuklarına yaptıkları iyiliklerinin hakkı ödenmez...

Annen eminim bu Dünya'dan daha güzel bir yerde ..

Mekanı Cennet olsun
  • Rabbim mekanını cennet eylesin kardeş geride kalanlara sabır versin
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bu yazıyı yazarak belki bir nebze de olsa içindekileri dökmüş rahatlamıştırsın. İnsanlar er geç ölümü tadacak, önemli olan iyi ve güzel ameller yapmak. Kabullenmen elbet zaman alacaktır ama güçlü olmak zorundasın senin için hayat yeni başlıyor.

not: bir forumda samimi oldugumuz bir arkadaş vardı. gerçi benden büyük abi dediğim bir insandı. o abi kalp krizinden vefat etmişti bir yakınına siteyi söylemiş o arkadaş da girdi abinin öldüğü bilgisini verdi. yüzünü hiç görmediğim bir insan için ağlamış hatta cenazesine bile gitmiştik forumdan arkadaşlarla. insanlar birbirini görmeden, tanımadan da acılarına ortak olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 11 Kasım 2014; 9:25:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.