Şimdi Ara

Annemi kaybettim (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim kelimelerin cümlelerin yetersiz kaldığı durumlar bunlar, yaşamayan bilemez ateş her zaman düştüğü yeri yakar. Çok üzüldüm çok duygulandım mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.
  • Tüylerim diken diken oldu okurken gerçekten çok zor başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah...
  • Annelerin hakkı ödenemez Allah rahmet eylesin üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Kardesim Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Okurken gozlerim doldu, kendi annem aklima geldi. Aslinda kiymetlerini bilmemiz gerektigi kadar bilmiyor deger vermiyoruz. Kotu oldum cok daha yazmicam, basiniz sagolsun.
  • Bu acılar çekilmez.. Benim yaratandan tek dileğim şu olacaktır; canımı onlardan önce alma ! Bu onlara acı verir. Sonrada alma ! bu acıyı bana yaşatma.. Canımı onlarla beraber al ki bu acıları çekmeyeyim ve çekmesinler..

Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD3F66DE5 -- 11 Kasım 2014; 2:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

duygulandırdın beni başın sağolsun 6 yıl önce 20 yaşında bende annemi kaybettim unutulmuyor

Basiniz saolsun.

• Allah ona merhamet etsin size sabırlar versin mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun :(
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Çok üzüldüm.
  • Allah size sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin kardeşim,mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın inşallah.
  • Allah rahmet eglesin, basin sagolsun.Kendimi senin yerine koydum da benim de en buyuk korkum bu.Ben de gec dogdum senden buyuk olsam da.herkes gibi yalniz olmaktan cok korkan bir yapim var.Umarim hep mutlu olursun kardesim konusmak istersen mesaj atabilirsin uzun uzun dinlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim allah rahmet eylesin. Çok talihsiz bir olay 15 yaşında Annesiz kalmak... Fakat buraya yazdıklarını okuduğumda senin çok güçlü bir insan olduğu kanısına vardım. Ben birkaç ay önce 25 yaşımda Ananemi kaybettim. Kendisi annem gibiydi 25 yıldır bizimleydi. Kaldıramayacağım zamanlar geçirdim. Çok güçsüzdüm. Ama sen çok güçlü bir çocuksun. Allahın izniyle üniversite'ye gideceksin anneni orada gururlandıracaksın. Ananemden sonra bende de annemi babamı kaybetme korkusu yerleşti. Annem 58 babam 56 yaşında. Babam geçen sene felç geçirdi. Annemin çok iyi olduğu söylenemez. Allah onları başımızdan eksik etmesin diyorum ama Hayat güzel olduğu kadar da acımasız. Öyle acımasız ki, ya evlatlara anne baba acısı gösteriyor, yada Anne babalara evlat acısı gösteriyor. Kaçınılmaz acı bir gerçek....
  • Başın sağolsun kardeş.
  • Allah rahmet eylesin kardesim, başın sağolsun, hiç tanımadığım halde gözlerim doldu..

• Allah rahmet eylesin.
  • Mekanı cennet olsun genç kardeşim Allah sabır versin.Güzel bi yazı yazmışsın hayatta olup da annesinin kıymetini bilmeli herkes tekrar başın saolsun.
  • Basin sagolsun, ALLAH mekanini cennet eylesin...

• Mekani cennet olur insallah, buradan ne kadar yazarsak yazalim asla acini anlayamayiz taaki yasayana kadar. Kacis yok ama rabbim hepimize olabildigince gec yasatsin bu duyguyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Kasım 2014; 4:36:58 >
  • Allah rahmet eylesin dostum.. Sana ve ailene de güç versin.
  • Başın sagolsun mekanı cennet olsun.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.