Şimdi Ara

Annemi kaybettim (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKitinGolgesi

Başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun annenin.

Hani derler ya üniversite ailenin yanında okunmaz diye.. Ben de ailemin yanında okumuyorum. Şehir dışında, İstanbul'a otobüsle 5 saat uzaklıkta okuyorum. Evde kalıyorum İstanbul'dan arkadaşlarımla. Ama hiç öyle olmuyor be. Her telefon çalışında aklım hep aileme kayıyor. Zaten ben son çocuğum geç doğmuşum. Ya onlara bir şey olursa diye aklımdan geçiyor hep. Telefonda hiç belli etmemeye çalışıyorum, biraz sert tonla konuşuyorum. Sırf ailemi daha fazla görebilmek için tekrar İstanbul'a ya da İstanbul'a daha yakın üniversitelere geçmeyi düşünüyorum. YGS/LYS çalışıyorum tekrardan. Anne 55 Baba 60 yaşında ya onlara bir şey olursa? Ya onları göremezsem bir daha?

Neden yazdım bilmiyorum. Biraz içimi döktüm işte ben de. Tekrar tekrar başın sağ olsun.

Senin yaşadığının benzerinide ben yaşamıştım üniversitedeyken.Birde benim yapım değildir öyle durduk yere sarılamam sevdiğimi söyleyemem arayamam fln , bazen gizli numaradan evi arardım seslerini duyunca kapatırdım.Allah başımızdan eksik etmesin onları

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Sana çelme takarlarsa kalkıp devam edeceksin oğlum, Sana söverlerse dönüp gideceksin oğlum, Sana kucak açanlara can vereceksin oğlum.
    Annen senden istedi ya o üniversiteyi; en kralına gireceksin oğlum.

Başın sağolsun, mekanı cennet, Allah yar ve yardımcınız olsun. Acını paylaşıyoruz.
  • allah sabır versin kardeşim
    bende aynı hastalığa babamı verdim
  • başın sağolsun kardesım.
  • birazcık şerefiniz gururunuz varsa adam olun ulan defolun gidin başka konuda komiklik yapın insan bu kadar utanmaz arlanmaz olmaz ya attığı mesaja bak
  • Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah
  • Çok zor bi durum gözlerim doldu Allah sabır versin hepinize. Allah rahmet eylesin kardeşim. Bol bol dua ettim mekanı cennet olur inşallah
  • duygulandırdın beni başın sağolsun 6 yıl önce 20 yaşında bende annemi kaybettim unutulmuyor
  • Kardeşim başın sagolsun kötü bi durum ama annenin nerede oldugunu hepimiz biliyoruz.Sende üzerine düşeni yapıp annen için üniversiteyi kazanmalısın.Canın sıkıldıgında için daraldıgında çekinme yaz kardeşim.
  • dostum konu başlığını gördüğüm anda içime birşeyler oturdu sanki. gerçekten zor bir durum. bende 9 10 yıldır ailemden çok uzaktayım. gerçekten zor bir durum uzakta olmak bile. bazen oluyor ki hemen gitmek istiyorsun ailenin yanına ama gidemiyorsun. her zeman aklıma gelen soru ya onlara birsey olursa?? iş yüzünden ayrı kalmak birlikte vakit geçirememek gerçekten kötü. hele kaybetmek çok zor bir durum ne desem az gelir dostum. Allah rahmet eylesin. geride kalanlarına sabır versin... canın ne zaman isterse yazabilirsin dostum gece uyuyan bir tip değilim zaten
  • senin çok üzgünüm elim titredi resmen çok kötü oldum başın sağolsun mekanı cennet olsun
  • Yazcak birşey bulamadım yazdım yazdım sildim ne denir ki bu durumda gözlerim doldu. Allah sabır versin kardeşim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin aslan parcası mekanı cennet olsun, üzme yüreğini iki günlük dünya hayatıdır bize senelerce süren. Kim bilir belki yarın belki on yıl sonra bilinmez bu da bi döngüdür böyle sen annen hala yanında olmamasına ragmen onu yuregınden sakın sakın cıkarma hep sol yanında hissedeceksin onu, sevgisini kokusunu. Yapman gereken annen gibi bir kadının oğlu olmaya layık oldugunu göstermek. Yıkılma oğul dimdik dur hepimizin sonu ahiret...
    Tekrardan basın sag olsun gecenin bi vakti aklıma annemi düşürdün ya sen... Bende sana tesekkür ederim bunu bizimle paylaştıgın için...
    Mekanı cennet olur inşallah takdir allahın... Burdan herkesin annelerine ve benim anneme allah uzun uzun mutlu ömürler versin inşallah her gören de aynı duadan etsin lütfen..

Hayırlı Geceler...
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Başın sağolsun hocam ölümlü dünya işte..
  • Allah rahmet eylesin kardeşim, mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.