Şimdi Ara

Annemi kaybettim (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. dostum sunu bildiğine adım gibi eminim. hepimiz bir gün öleceğiz. Anneni belki erken kaybettin ama hayatın gerçeği bu ölüm. bugun ölmeseydi 10 sene sonra 15 sene sonra ölecekti belki sen bu acıyı hep yaşayacaktın. bizimde yaşayacağımız malum. Annen bir yolculuğa cıktı. geceleri seni uyurken izlemeye gelir, ablanıda. o hala senin annen. öbür dünyada görüşeceksiniz inşallah. erken toparlanmaya bak. bir iş kurup evlenmek olsun hedefin, mutlu bir ailen olsun. emin ol anneni en cok bu sevindirir. Başımız saolsun acın acım oldu şuan. Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
  • başın sağolsun dostum kayıplar her zaman acıdır..
  • Sabah kalkmış ps oynamış ikinci yarıyı oynamamış canı İÇERİ gitmek istemiş içeriye gidince birden hastaneye ışınlanmış İnşallah popi olmak için ananı babanı kullanmıyosundur düşündüğüm gibi
  • Allah rahmet eylesin :(
  • Mekanı cennet olsun...
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeşim...
  • Kardeşim Başın Sağolsun bende Bu senenin eylül ayında babamı kaybettim az çok anlarım , Allah arkada kalanlara başsağlığı versin.
  • Allah rahmet eylesin inşallah..
  • Allah Rahmet Eylesin,Sanada Sabır versin İnşallah,Onun için dua et ,onun adına iyilikler et,Ulaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmert1 -- 10 Kasım 2014; 23:25:24 >
  • gerçekten çok üzüldüm dostum başın sağolsun Allah sabır versin..
  • Allah rahmet eylesin, başın sağolsun :(
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun başın sağolsun arkadaşım sana ve ailene sabır diliyorum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Kasım 2014; 23:40:09 >
  • Kardeşim başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.Okumaya başladığım anda gözlerimden yaşlar gelmeye başladı,ne diyim bilmiyorum ama hayat böyle o şimdi huzur içinde sen hiç merak etme.

Bu konuda bile saçmalayan geyiğe alan kanı bozuk adi onun bunun çocukları var,bi gün gelirde bi durumda karşıma gelirlerse komaya sokup sakat bırakmazsam en adi o.. çocuğuyum.
  • Başın sağolsun bro.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Sizlere de sabır versin.
    Aynı acıyı ben de yaşadım. 2006'da ben de annemi kaybettim. 20 yaşındaydım, annem de 46 yaşında vefat etti. Akciğer kanseriydi o da. Yaşayan bilir bu acıyı maalesef. Allah kimseyi genç yaşta annesiz bırakmasın. Şimdi 27 yaşındayım, memur oldum, işim gücüm yerinde. Evlilik hazırlığı yapıyorum. Ama annem olmayınca hep birşeyler eksik gibi oluyor. Gerçekten tarifsiz birşey. Yanımda bir arkadaşım annesiyle konuşunca bile kötü oluyorum, askerde yaşadım mesela bu sıkıntıyı.Herkes annesiyle konuşuyordu, ama benim konuşacak annem yoktu maalesef. Keşke annem yaşasaydı da sırtımda taşısaydım onu. Hayattayken maalesef değerlerini bilemiyoruz.
    Rabbim vefat etmiş annelerimizin mekanını cennet etsin. Bizleri Cennetinde kavuştursun.

@Bamya Avcisi
  • Başın sağ olsun.
  • Kalbinin köşesinde bir acı ve Her aklına geldiğinde Yutkunurken Zorlanmak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 10 Kasım 2014; 23:52:09 >
  • Allah hepimizin ömründen alıp annelerimizin ömrüne verse keşke, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel kardeşim.
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.