Şimdi Ara

Annemi kaybettim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin başınız sağolsun .:(
  • Allah rahmet eylesin kardeşim. Ölüm bu dünyadaki tek gerçek
  • şu dünya da annesine küs olan ona şeytan gibi bakanlar bu duyguyu kaybettikleri zaman anlarlar.kardeşim başın sağ olsun mekanı cennet olsun ama şunu hiç unutma annenin sana verdiği söylediği tüm nasiyatları unutma bir hata yaptığında annenin söylediklerini hatırla sabırlı ol herkes bu duyguyu yaşayacak bunun kaçarı yok rabbim senin son kez annen ile konuşmanı nasip etmiş ya içime bir huzur doldu seninde motiven bu olsun elinden geldiğince soğuk kanlı ol geçmişe bakarsan geleceğini kuramazsın geçmişte yaptığın hataları geleceğe taşı yapmamaya çalış tekrardan başınız sağ olsun kardeşim eğer kardeşin varsa artık onun anası sensin bunu sakın unutma
  • Usta başın sağolsun mekanı cennet olsun ana gibi yar olmaz annenizi üzmeyin arkadaşlar kıymeti gidince anlaşılıyor lütfen annelerimize daha nazik davranalım allah kimseyi anasından babasından ayırmasın
  • Allah rahmet eylesin :( Kelimeler yetersiz gerçekten. Allah sabır versin sana.
  • Ben de babasız büyüdüm kardeşim, zordur... Başın sağ olsun, unutulmaz ama, umarım kısa zamanda alışabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKitinGolgesi

Hani derler ya üniversite ailenin yanında okunmaz diye.. Ben de ailemin yanında okumuyorum

Aynısını ben yaşadım dayanamadım bıraktım geldim :(
  • Allah rahmet eylesin canım kardeşim. Allah bol bol sabır versin.
    Ne olursa olsun her zaman yanında olmaya hazırız. Mekanı cennet olsun
  • Çok üzüldüm dostum başın sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin arkadaşım. Başın sağolsun. Gerçekten çok zor bir durum okurkan inan gözlerim doldu. Çok değerli annelerimiz ama bazen kalplerini kırabiliyoruz. Annelerimizin hakkı gerçekten ödenmez.
  • Başınız sağ olsun

• Huzur içinde yatsın. Başınız sağolsun.

• Toprağı bol olsun Allah ü Teala sizede sabır versin.
  • @Bamya Avcisi

Çok geçmiş olsun kardeşim, başın sağolsun. Ayrıca benim annem de 2 ay kadar önce guart'dan ameliyat oldu uzun yıllardır vardı kendisinde ve boğazından alınan parçada ufak da olsa kanser çıkmış doktar çok önemli birşey değil tedavisi bile olmayabilir dedi fakat gene de onkolojiye gönderdi şimdi 2 haftadır kemik testi, film falan uğraşıyorum. Senin yazını okuyunca inan içim ürperdi çünkü bir an annemi anlatıyorsun sandım. Üstelik bir de çalışıyor şuan ne yapsak ya göndermesek mi işe
  • Allah rahmet eylesin kardeşim, mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin. Allah yardımcın olsun kardeşim..fani dünya yarın öbürsügünde bizimki ölecek sonra biz öleceğiz.. Allah yardımcın olsun. başın sağ olsun
  • Allah rahmet eylesin kardeşim umarım kısa sürede atlatırsın. Mekanı cennet olsun inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.