Şimdi Ara

Annemi kaybettim (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başın sağolsun.Çok zor bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
  • başınız sağolsun Allah sabır versin
  • Başın saolsun hocam. Allah mekanını cennet eylesin.
  • Canım kardeşim benim mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah, allah yar ve rahmet eylesin.
  • ölümden başkası yalan..Allahın takdiri herşey.. huzura tertemiz çıkarsak ne mutlu bize
  • Allah rahmet eylesin...
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah sabır versin :(
  • Başın sağolsun kardeşim, bundan sonra hedefin annenin hayattayken mutlu olacağını düşündüğün davranışları sergilemek.
  • bunada şükret güzel kardeşim
    allah yardımcın olsun
  • Başlığı görürken umarım yalandır diye düşündüm ama yanıldım sanırım. Her ne olursa içini dökmek için bir PM uzaklıktayım. Başın sağ olsun. Düşünürken içim sızladı.
  • Başın sağolsun, Allah annenin mekanını cennet eylesin inşallah.. Ben de 15 yaşındayım ve benim de annem kanseri yendi, benim annem de geç evlendi, annem şu an 51 yaşında ve benim de hayattaki EN EN EN BÜYÜK KORKUM anneme erken veda etmek.. Her gün ona onu sevdiğimi söylerim sarılırım öperim ama tam şu an çok saçma birşey için onu üzmüştüm gittim özür diledim.. Yaşadıklarını belki tam olarak anlayamam ama bildiğim birşey var ki biz de bu dünyaya kazık çakmayacağız sonuçta, ama eğer allaha isyan edersek veya erken oraya gitmeye çalışırsak onları utandıracağımız da bir şey. Her gün annem işe çıkmadan önce dikkatli ol dikkat et kendine derim çünkü her gün yatmadan annaesiz kalamayacağımı düşünürüm.. Çocukluğumdan beri ailen çalıştığından onlarla hiçbir zaman çokca vakit geçiremedim ama geçirdiğim her saniyeyi sevdiğimi onlara da söyledim. Senin başına gelmiş allah sabır versin canım kardeşim.. Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa konuşabiliriz facebook verebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scenser -- 10 Kasım 2014; 21:32:03 >

• Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun, basin sagolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Üzdün kardeş. Dostlar sağolsun..
  • annesini kaybeden birine ne denir ki kardeşim metin olmaya çalış yanından hiç bir zaman ayrılmayacak böyle düşünmeye çalış.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • Başın saolsun dostum.
  • Mori kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinde başınız sağolsun, annenizin yattığı yerler nurla dolsun, allah rahmet eylesin
  • Kardeşim annen onu ne kadar çok sevdiğini biliyor vicdanın rahat olsun mekanı cennet olsun
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.