Şimdi Ara

Annemi kaybettim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su konuda bile geyik yapiyorsunuz ya Allah nasil biliyorsa oyle yapsin sizi gerci sizin Allah a inanciniz da yoktur
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eglesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin Kardeşim. Anneni gururlandırmak için onun istediği gibi gelecekte başarılı,dürüst ve vatanına,milletine faydalı bi insan olursun inşallah.

Bende 8 yaşındayken babama kaybettim onunla yalnızken, bende geç doğmuşum şuan annem 60 yaşında ben 19 . Üniversitede Ankaradayım annemle olmadığım zaman her zaman aklıma kötü şeyler geliyor. Sen sen ol babanın kıymetini bil. Allah sabır versin tekrardan.
  • ağlattın be kardeşim, başın sağolsun söyleyeceğim çok şey varda bazı şeyler içte kalır, kemirsede yesede seni, çıkart(a)mazsın dışarı.
  • allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olsun inş
  • Allah rahmet eylesin kardeşim. Bende kemoterapi bölümünde Hemşireyim inan orada hastaları gördükçe benimde içim gidiyor. O yüzden hep şükrediyorum. Kanserleri hastalarla sürekli muhabbet kuruyorum, onlara iyi şeylerden bahsediyorum çünkü kanser sadece fiziksel olarak değil psikolojik olarak verilen bir savunmadır. Geçen gün bir tane hasta geldi kız daha 19 yaşında kanser ve meslektaşım o da hemşireymiş görünce halini nasıl üzüldüm anlatamam Allah şifa versin hastalara...

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
  • Başın sağolsun kardeşim...
  • Allah rahmet eylesin kardesimsin. Sabir diliyorum senin icin. Allah rahmet eylesin annene. Insallah diger dunyada cennetinde bulusturur sizi Rabbim.

• Başın sağolsun.Allah Rahmet Eylesin :(
  • insan yazacak yada diyecek birşy bulamıyor. Hatta bir gün geleceğini bilsek de kendi yerine koyamıyor, kabullenmek istemiyor. Başın sağolsun dostum.. Mekanı cennet olsun.
  • Başın sağolsun ...

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    allah sabırlar versin kardeşim..sonuna kadar okudum paylaşımını ... gerçekten bizi annemiz kadar kimse düşünmez , kesinlikle düşünmez... bir daha sahip olamayacağımız yegane varlıktır onlar... kardeşimiz gider küser , aşığım diyen gün gelir yüzüne bakmaz... ama anne öyle mi... acını paylaşıyorum içimde.
  • Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.
  • Ağladım ya

• Allah(c.c.) rahmet eylesin, başın sağolasın kardeşim.
  • Allah rahmet eğlesin, başınız sağolsun..
  • Okurken Ağladım :(
    Allah Yardımcın Olsun Allah Rahmet Eğlesin
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.! Mekanı cennet olsun..Sana ve sevdiklerine sabır eylesin..

Kalender26 ve gohomeyalço gibilerininde ALLAH BELASINI VERSİN.!!
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.