Şimdi Ara

Annemi kaybettim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim Allah rahmet eylesin seni çok iyi anlıyorum.Okurken ağladım resmen.Şu hayatta anne ve babamdan başka kimsem yok.Okurken biraz empati yaptım ve acını çok iyi anlıyorum.Allah kolaylık versin.
  • Allah Rahmet Eylesin.
  • başın sağolsun kardeşim ne diyim bilemedim şimdi bi sıkıntı felan olursa konuşmak için burdayız
  • başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin.. Annenizin mekanı cennet olsun.
  • Başın sağolsun. Dayanmak zor biliyorum diyemiyorum bilmiyorum çünkü. Umarım hayata dair ümidini hiç yitirmeden savaşmaya devam edersin.
  • Allah rahmet eylesin kardeşim. Mekanı cennet olur inşallah. Sizlere de Allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin dostum... Mekanı cennet olsun....
  • AIIah rahmet eyIesin.
  • 30 yaşını geçtim ama bende geceleri anneme birşey olacak endişesiyle uyuyamazdım, ağlardım. Böyle bir durumun yaşanmasını düşünmek bile kahrederdi beni. Öyleki sabah olsada sarılayım diye sabırsızlanırdım :( Anne' den daha güzel bir şey var mı şu dünyada, dünya batsa kucağında herşeyi unutursun.
    Başın sağolsun kardeşim, mekanı cennet olsun. Bu hastalıkların öbür dünyada elbette bir mükafatı olacak, annen içinde ailesi içinde. Allah rahmet eylesin, çok üzgünüm.

Kuran' ı Kerim okuyabiliyorsan her gün YASİN oku, annen farkına varacaktır. Bilmiyorsan da Türkçesine yönelmekten ziyade lütfen öğren.
  • Allah yardımcınız olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    kardeşim bundan sonra Annene layık bir evlat ol ben inanıyorum ki yapılanları görecektir dışarı çık gez dolaş kafanı dağıt başına gelmeyen gerçekten bilmez allah sabır versin...
  • Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
  • Başınız sağolsun geride kalanlara Allah sabır versin. Mekanı cennet olur inş.
  • Başın sağolsun kardeşim.
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun güzel kardeşim. En azından annenin değerini bildiğini düşünüyorum. Evet doğumda ölümde allah'tan ve dünyanın değişmezleri. Bundan sonraki eğitim hayatında annenin isteği her daim seni başarıya ulaştırsın inşallah.
    Annelerimizin kıymetini bilelim. Başka birşeye benzemiyor.

• Başın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Che. -- 10 Kasım 2014; 19:50:12 >
  • Başın sağolsun arkadaşım ancak üzülme bence çünkü o artık bu dünyanın pisliğinden çirkinliğinden uzakta çok daha güzel bir yere gitti, bence sevinmelisin. Benimde yakın zamanda büyük babam vefat etti kendisini çok severdim öldüğünü öğrendiğimde üzüldüğümü değil sevindiğimi hatırlıyorum çünkü aklıma öldüğü değil onunla ilgili güzel anılarım geliyordu, şu hayatta bana milyon avrolar verseler çocukken onun bana aldığı halleylerin değerini asla geçemez. Yaşım bir kaç ay sonra 30 olacak, bu yaşıma kadar yaptığım veya yapmadığım şeylerden çok çok nadir pişmanlık duyarım ancak onunla geçirdiğim her anın değerini bilmediğim için çok ama çok pişmanım...
  • Başın sağ olsun dostum. Allah mekanını cennet eylesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de gözlerim doldu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
  • başın sağolsun kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.