Şimdi Ara

Annemi kaybettim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • Selamlar...
    ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İNŞALLAH
    Başın Sağolsun kardeşim
  • Allah rahmet eylesin; mekanı cennet olsun. Bu sene yakın arkadaşımın annesi ölmüştü onda da baya üzülmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

quote:

Orijinalden alıntı: Kalender26

Nerde kaybettin la

insan müsveddesi, defolup gittiğin iyi olmuş, senin dediğini bırak insanı, yaratık bile demez.

+1
    iti köpeği uzak tutun şu forumdan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 10 Kasım 2014; 18:19:11 >
  • Mesajını duygu dolu bir şekilde okudum, anneciğinin mekanı cennet olsun Allah sizlere sabır versin....
  • Allah sabır versin, başın sağolsun kardeşim.
  • hayatın çok acı gerçeklerinden biri. anne yaşarken böyle bir gerçeği bilmek bile tüm morallerin içine ediyor her gün
  • Başın sağolsun kardeşim.. Allah sabır versin.Çok zor küçük yaşda bunu tatmak.Güçlü ol ve Annenin hayallerini gerçekleştir.
  • Kardeşim benim allah rahmet eylesin başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten bir şeye ihtiyacın olursa her zaman yanındayım boğazım düğümlendi okurken gerçekten.
  • Allah rahmet eylesin başın sağolsun kardeşim, nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun.
  • off geçmiş olsun kardeşim

bende 2 günden beri annemle konuşmuyorum kavga ettik yemin ettim bir daha konuşmayacagıma taki şu konuyu görene kadar :( hala sinirliyim ama kendimi senin yerine koyuyorum da, heralde öyle birşey benim başıma gelse kendimi öldürürüm. :(

başın sagolsun allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin.

sana ve yakınlarına allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Yakınlarıma konuşasım gelmedi en azından tanımadıklarıma konuşursuam benim gibi birini bulurum dedim.
    2 yıl önce guatr teşhisiyle ankarada gaziye kaldırıldı amcam orada doktor.Guatr olarak bilmiştim 2 yıl boyunca ama dün akciğer kaneri olduğunu ve kanseri yendiğini öğrendim.Tabi ben 2 yıl guatr olarak bildim saçları döküldü çok halsiz kaldı vs.Hatta diyordu ki hastalığı yenmeyi sırf çocuklarım için istiyorum diyordu tek amacı ablamın evlendiğini görmek beni de üniversiteye sokmaktı.Kemoterapiden çıktı 3 gün sonra İstanbula gelip bize baktı yemek yaptı o yorgun haliyle.1 haftadır İstanbuldaydı normalde ankarada kalıyor hastane için.Sanıyorum işlerin köt gittiğini hissedip beraber olmak istedi.Hastalığı yenmişti ama yine de kemoterapiiye giriyordu korunmak için.Cuma gecesi çok yoğun öksürdü ben anne bir şeyin var mı dedim yok birşeyim dedi.Keşke yataktan kalkıp yanına gitseydim.Gece 3'de bu oldu gece 5de hastaneye gitmişler babamla.Ayağı sırtı çok ağrıyormuş nefes almakta da zorlanıyormuş.Neyse cumartesi sabahı ben kalktım dışarıdan sesler geliyordu herhalde temizlik falan var deyip yataktan çıkmadım ps'a girdim internet yoktu ben de pes demosu attım.İlk yarıyı oynadım ikinci yarıyı nedense oynayasım gelmedi,içeri gitmek istedim.Çıktım gittim halamlar babanem teyzem kuzenim falan annemin başındalar annem de acıdan bağrıyordu.Teyzemler ve kuzenim bizde misafirdi kuzenim amerikadan gelmişti 2 yılda bir gelip 1 ay kalıyordu normalde düzcedeydi evleri orada ama cuma istanbula annemi ziyarete geldiler.Sonra ben annemin yanına oturdu biraz sakinleştirmeye çalıştım yanında durdum ama çok kötüydü hali.Bana söylediği son sözleri oğlum senin ne işin var hastanede? oldu.O haliyle bile beni düşünüyordu kendisi de biliyordu çok zor durumda olduğunu ama yine de benim oraya gelip üzülmemi istemedi.Hastanede acila yattı 1 saat acilde kaldı tansiyonu çok düşüktü ama konuşmakta zorlanıyordu bana hatta can(ismim) dedi bir ara ama devamını söyleyemedi.Yoğun bakıma aldılar en son o zaman gördüm ama gözlerim yaşlı olduğu için yüzüne bakamadım üzülmesin diye.Yoğun bakımda tansiyonu düzeldi 2 saat yaşam savaşı verdi ama akçiğerine kan gidince maalesef 51 yaşında hayata veda etti.

Bu hayattaki en büyük korkum başıma geldi.Annem beni geç doğurmuş olduğundan onu az göreceğimi biliyordum ama 15 yılı tahmin etmiyordum.Sadece şu var bugün cenazesi oldu gerçekten 10 yıldır görmediği insan küs olduğu,kavgalı olduğu herkes oradaydı yakın uzak herkes çok üzgündü.Ablamın patronu var ayça kaya diye bir diyetisyen sadece 1 kez gördü annemi ama o bile istanbuldan düzceye gelip cenazesinde ağladı.Gerçekten annem diye söylemiyorum ama kalbinde hiç kötülük görmedim.Çocukları çok severdi kreş sahibiydi,iyi bir müslümandı,iyi bir anneydi.
    Kendimi hiç hazır hissetmiyordum ama kader işte.Gerek 2 yıldır gelmeyen kuzenimin denk gelmesi, gerekse de benim 2 yarıyı oynamadan içeri gidip onla son kez konuşabilmem bir şeylere işaret sanırım.Tek düşündüğü çocuklarıydı.Bana geçen sene Allah sevdiği kulunu erken alırmış demişti bir vefat haberi üzerine.Gerçekten de erken alırmış...

İçimi dökmek istedim genel bir amacı yok konuyu açmamın sadece biraz biriktim ve paylaşarak kurtulmak istedim.

Edit:Destek olan olmayan yazan yazmayan herkese çok teşekkürler şunu söylemek istiyorum ben kendimi bugüne hazırlayıp yaşadım hep gece rüyalarımda annemin vefatını görüp onlarca kez ağlayarak uyandım,kötü bir laf söylediysem de hemen pişman oldum en azından değerini bildim ona layık oldum mu bilmesem de.
    Diyeceğim şudur ki hep annenizin değerini bilerek yaşayın arada bir gidin öpün koklayın onla konuşurken laflarınızı özenle seçin şunu bilin ki onun hayatındaki en değerli varlıkları sizlersiniz her anne için geçerlidir bu.

Başın sağolsun. Yüce Rabbim sana ve ailene sabır versin.
    Seni şuanda o kadar iyi anlayabiliyorum ki... Acını,üzüntünü..
    Tam 42 gün önce ben de aynı acıyı yaşadım. Annem kollarımda vefat etti. O anki çaresizlik, boşluk, tarif edilemez acı...
    Rabbim kimseye yaşatmasın.
    Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah.
    Yarın inşallah annemin mezarına gidicem ve senin annen içinde dua edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin.
  • Okurken istemsizce gözlerim doldu, başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah.

• Başın sağolsun Allah sabır versin mekanı cennet olsun inş krdşm
  • Başın sağolsun.

• Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Bende babamı kanserden kaybettim.Ailecek yıkıldık...
    55 yaşında elveda dedi bize.Veda bile edemedi.
    Ne sigarası, ne sinir stresi, ne alkolü nede ailesinde kanser vardı.
    Hiçbir zaman anlamadım neden kanser olduğunu.
    Kanser olduğunu öğrendikten 3 hafta sonra gitti.
    Vefatından 1 gün önce olan bütün gücüyle beni kaldırın dedi.
    Konuşamıyordu bile.Dediği anlaşılmıyordu.
    Pankreas kanseri olduğu için karaciğeride iflas etmiş,
    Sapsarı olmuştu babam.Simsiyah kan kusuyordu ama kaldırın dedi.
    Aldı beni bir kolunun altına.
    Hiçbirşey demedi.Sadece kokladı babam.Kafasını omzuma koydu.
    O gece sabaha karşı gitti babam.
    Yine son nefesini sesimi duyduktan sonra verdi.
    Geldim yanına...Artık gitmişti gözlerinin sarılığı.Bir noktaya bakıyordu.
    Ağlayarak git baba artık.Biz iyi olacağız dedim.Sarılıp öptüm.
    30 saniye sonra son nefesini verdi.
    Seni iyi anlarım.Üstünden 1 yıl geçmesine rağmen hala fotoğraflarına bakamıyorum.
    Sana sadece sabır diliyorum kardeşim.
    Zor çok zor...

• Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Allah rahmet eylesin gerçekten çok etkilendim hepimizin gideceği yer orası...

• Başınız sağolsun kardeşim bir insanım başına gelebilecek en kötü şeydir sanırım annemizin mekanı cennet olsun Inşallah

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.