Şimdi Ara

Annemi kaybettim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mekanı cennet olsun Allah sizede sabır versin başın saolsun kardeşim
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Başın saolsun Allah sana ve kalanlara saglıklı ömür versin insallah.Annen icin yapabilecegin tek sey hayırlı iyi bir insan olmak sen hayırlı güzel işler yaptıkca insallah Annenin amel defteri hic kapanmayacak...
    Buraya icini dokebilmen de yasına gore ne kadar olgun oldugunu gosteriyor tekrqr basın saolsun
  • Allah gani gani rahmet eylesin.Okudukça boğazım düğümlendi.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
  • Allah rahmet eylesin,başin saolsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun kardeşim. okurken gözyaşlarıma hakim olamadım
  • Başın saolsun, Allah gani gani rahmet eylesin annene
  • Başınız sağolsun. Allah (c.c.) mekanını cennet eyler İnşallah.

Bazen bende hiç umursamadan konuşuyorum anneme babama karşı ama birini kaybetsem o acıya nasıl dayanırım bilmiyorum. Düşününce bile gözlerim yaşlanıyor. Allah' a sürekli dua ediyorum bu yüzden. Ben ölmeden onların ölüsünü göstermesin diye.

Allah tekrardan sabırlar ihsan eylesin.
  • Mekanı cennet olsun kardeşim.
  • yazdıkların ağlattı ne diyebileceğimi bile bilmiyorum ama hiç tanımadığım dostum, kardeşim beraber büyümüşüz gibi sarılmak isterdim sana ve bundan sonra dilerim ömrün boyunca sadece mutluluktan ağlarsın...
  • başın sağolsun hocam.
  • Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun günahlarını bağışlasın

en güzel şeyi yaptın forumda paylaşmakla bak hepimiz rahmet okuyoruz dua ediyoruz bu dünyadan gitmiş birine yapılabilecek en iyi şey dua etmektir

çok genç bir arkadaşımızsın sanıyorum senın duaların bizlerinkinden daha etkili olur bence namaza başla ve her namazının ardından annene rahmet oku
    onun için ve geçmişlerin için hayır yap

seni hayatında hiç görmemiş tanımamış duymamış birisi olarak bile çok üzüldüm
    bu genç yaşında bu acıyı çekmen beni ziyadesiyle üzdü
  • Allah sabır versin kardeşim başınız sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin hocam , başınız sağolsun . Cennet'te kavuşursunuz İnşallah .
  • Başın sağ olsun kardeşim. Bir isteğin, ihtiyacın olursa burdayız.
  • Başınız sağ olsun , Allah sabır versin , mekanı cennet olsun....
  • Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun
  • Allah rahmet eylesin kardeşim valla çok üzüldüm konuşup dertleşmek istersen pm atman yeterli. Ahh ahh anneler ayakları öpülesi anneler :(
  • Canım kardeşim okurken gözlerim doldu Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın...
  • basin sagolsun mekani cennet olsun insallah
  • İlk defa okuduğum birşeye hüngür hüngür ağladım. Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.