Şimdi Ara

Annemi kaybettim (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mekanı cennet olur insallah bende babamı 2005 kaybettım akciger kanserinden yanımda öldü kan kustu sonra birden düstü 1daha uyanmadı ozamanda 14 yasındaydım cok korkmustum
  • Allah rahmet eylesin seni rahatlatıp mutlu edecek tek şey her yaptığın işte anneni düşünmen ve onun için en iyisini yapman sanırım bende buna uğraşırdım,unut falan diyecek halim yok aksine hergün anneni hatırlamalısın ama özlem ve sevgiyle yapmalısın bunu bunalım ve boş vermişlikle değil tekrar başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah sabır versin
  • Kardeşim başın sağolsun. İnşallah cennette kavuşursunuz ne diyelim inan çok üzüldüm.
  • Allah mekanını cennet eylesın.. Basın sagolsun kardesım :(
  • Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin
  • Başın sağolsun, Allah sabır versin kardeşim gerçekten çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken duygulandım mekanı cennet olsun
  • ALLAH rahmet eylesin başın saolsun
  • Allah Rahmet eylesin kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin sana ve ailene...
  • Kardeşim başın sağolsun Allah sabır versin
  • başınız sağolsun hocam.allah sabır versin.
  • Başın sağolsun kardeşim. Her anne ve babanın belkide en büyük duası evlatlarım bizleri tepe tepe gömsünler şeklindedir. Hiçbiri evlat acısını yaşamak istemez. Allah sıralı ölüm versin. Kalanlara uzun ömürler inşallah.
  • Başınız sağ olsun.
  • başın sağolsun kardeşim allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin kardeşim , anne babalarımızın kıymetini bilmemiz gerektiğini sadece böyle durumlarda anlamasak keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

Başın sağolsun kardeşim.Mekanı cennet olsun.Allah'ın sevdiği bi kulmuş bak erkenden almış yanına.Üzme kendini annen olabilecek en güzel yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basin sagolsun insallah hep dimdik ayakta kalirsin. Ben de istanbuldayim bi derde dusersen pm at durumumz da iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.