Şimdi Ara

Annemi kaybettim (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah sabır versin. Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Annelerimiz başımızın tacı. Herkes her gününü bir sonraki gün yokmuşcasına insanlarla ailelerimizle birbirimizi kırmadan yaşamamız gerektiğine inanıyorum.

Ne mutlu ki Annen'e Allah ona evlat acısı yaşatmamış. Hepimiz toprak olup gitmeyecek miyiz sonuçta? Allah sıralı ölüm versin derler. Şimdi elimizde kalanlara daha sıkı sarılma zamanı.

Allah ailenize sabır versin. Ne kadar sağlıklı da olsak bu gerçeği aklımızdan çıkarmamak ve hemen herşeye hazırlıklı olmak en büyük vazifemiz. Veren de O alan da O
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ve kalanlara uzun ömür versin. O kadar çaresiz kalınıyor ki. O an herkesin yüzünde hep şu ifade vardır "keşke elden bişey gelse de yapsak" ama maalesef vakit gelince bizlerde herkes göçecek bu dünyadan. Allah sabır versin çok üzüldüm. İnsan kalanların sevgisini değerini daha iyi anlıyor.
  • Öncelikle Allah annene rahmet eylesin kardeşim. Hiç birimiz kalıcı değiliz. Hayat uzun gibi görünse de gerçekte çok kısa. Önemli olan bu kısa hayatı nasıl değerlendirdiğimiz
    Annenin iyi bir müslüman olduğunu söylemişsin ne mutlu. Dinini yaşamış ve amansız bir hastalık yüzünden vefaat etmiş. Amansız hastalık yüzüden vefaat edenlere şehit sevabı verileceği buyuruluyor.
    Bunları düşün Dünyada kaldığımız sürece her gün yeni bir günaha bulaşıyoruz. Dinini yaşar şekilde pis dünyadan kurtulmak onan için ne hoş. Gittiği yer mükafaat yeri olacak inşallah.

Ben de 2012 yılında annemin Kan kanserine yakalandığını öğrenmiştim. Önce inanmak istemiyorsun filmden bir sahne gibi geliyor ancak sonra gerçekle yüzleşiyorsun. Doktor gözlerimizin içine bakıp tedaviye cevap alamıyoruz, zaten tedavi edilemez türden diyor ama ümidini kaybetmek istemiyorsun. 3 aylık kemoterapinin ardından. Rahmetli annen gibi akciğer kanaması geçirdiğini öğreniyor ve Nisan ayında kaybediyoruz.
    Başlarda içim çok yanıyordu. Evde eşyalarını gördükçe koklayıp ağlıyordum. Sonradan bunun bir çare olmadığını düşündüm. Namaza başladım, dualar ettim. Yaptığım duaların anneme ulaştığını onu rahatlattığını biliyordum. Vefaat eden kişinin amel defterini kapatmayanlardan biri de yetiştirilen arkandan hayır işler yapan evlat.
    Sende bol bol dua et, annenin için hayırlarda bulun, şehit sevabını aldığını, rahata erdiğini düşün.

Seni, ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Rabbim sabırlar versin kardeşim. Allah'a emanet olasın...

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Bu bir "notada es" gibi duraktır. Annen seni cennetin kapısında bekliyor olacak ve yine kavuşacaksınız inşallah.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşallah
  • Allah rahmet eylesin kardeşim. Allah sana ve ailene sabır versin. Kolay bir durum değil. Umarım en kısa zamanda ilk şoku atlatır annenin istediği gibi bir hayat yaşamaya ve ona layık olmaya, bunu hiç aklından çıkarmamaya başlarsın. Bundan sonra sorumluluğun daha büyük olacak bunu unutma. Ve aileni birarada tut ne olursa olsun. Tekrar başın sağ olsun.
  • Allah gönlünüze ferahlık versin. Mekanını cennet eylesin. Hepimiz Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz. Ama ölümün erken gelmesi gerçekten çok üzücü. Kardeşim Allah gönlünü ferahlatsın. Seni tanımam ama maddi manevi yapabileceğimiz bir şey var ise söylemen yeterli...
  • Mekanı cennet olsun.
    Allah sana da sabır versin. Çok zor bir durum. Anneler en kutsalımız.
    Şimdi gerçekten büyüdün. Öyle derler..

Başın sağ olsun.
  • Başın sağ olsun.Toprağı bol olsun.
  • Başın sağolsun :(
  • Allah rahmet eylesin dostum. Az geç oldu ama taziye 3 güne kadar uygundur diye düşündüm. Sağlam ve dik dur. Hayat zorluklar sunuyor sürekli, üstesinden gelmek, layık olmak görevimiz. Güçlü kal sağlıcakla kal.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Bir çocuk ebeveynlerini kaybettiğinde büyür derler özellikle de annesini. 15 Yaşında büyümek zorunda kaldığınız için samimi üzüntülerimi iletmeme müsade edin lütfen başınız sağolsun. Allah annenizin mekanını cennet eylesin (öyle olduğuna inanıyprum da tüm anneler için) Allah babanıza ve ablanıza uzun ömürler versin, inanın en çok da anneniz sizlerin biran önce toparlanmanızı isterdi. Tekrar başınız sağolsun, Allah benzer acı yaşatmasın
  • Slm lar ALLAH(cc) rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah saygılar...
  • Canım kardeşim içini buraya dökmekle çok iyi yapmışsın. Başın sağolsun annemizin mekanı cennet olsun. Bundan sonra annen senden neler istediyse senin onu yapma zamanıdır. Kendini sakın bırakma. Herhangi bir sıkıntın olduğunda bizler buradayız.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Başınız sağolsun.
  • başınız sağolsun,
    Ölüm herkese bir nefes kadar yakın,
    Ölümün kısa süreli bir ayrılık olduğuna inanarak, hazırlanmak lazım.
  • Başın sağ olsun.
  • Başın sağolsun kardeşim.Benimde gözlerim doldu
  • başın saolsun kardeşim allah sabır versin sana ve ailene.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.