Şimdi Ara

Annemi kaybettim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin anne bir yana dünya bi yana gözlerim doldu okurken bundan sonraki görevin annene yakışır başarılı bi evlat olman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.
  • Cenette tekrar birleşirsiniz inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken ben üzüldüm.Gerçekten bu acıyı ancak yaşayan bilir.

Allah rahmet eylesin kardeş.Mekanı cennet olsun
  • Senden oyun satin almistim cok temiz kalpli bir arkadastin telefon numaran bile vardir bende cok uzuldum basin sagolsun kardesim

• Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun hocam
  • Güçlü olmaya çalış dostum, biliyorum imkansız gibi görünüyor ama Anneni gururlandır hayattaki başarıların ile.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... annemin rahatsızlığından dolayı mı neden bilmiyorum ağladım istemsizce.. konuşmak rahatlamak istersen pm atabilirsin. Başın sağolsun tekrardan:(

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun güzel kardeşim. Allah sabıt versin....

• Başın sağolsun huzur içinde yatsın.İstesekte istemesekte hepimizin birgün kapısını çalacak ölüm.İnsanın kendisinin ölmesi koymaz ama ailesinden birinin ölmesinin düşüncesi bile çok acı.Babama anneme bakıyorum ne garip birgün göçüp gidecekler insanın kendini en güvende hissettiği yer onların yanı.Tek dileğim onlar benden önce ölür umarım evlat acısını tatmazlar , yazarken bile gözlerim doldu.Bugün ölüm annenin kapısını çalmış gözyaşları senin hanende dökülmüş biz izliyoruz yarın bir başkasının kapısını çalacak ölüm.Başka gözlerden yaşlar süzülecek başka hayatlar karanlığa gömülecek ve birgün sıra bize gelecek ve o gün birileri de bizi izliyecek.
  • Allah rahmet eylesin. Basin sagolsun kardesim.

• Hocam Allah korusun kendi annem ölmüş gibi hissettim üzüldüm.Bence senin görevin annenin isteğini yerine getirip üniversiteye girmen.

• Basin sagolsun anneniannenin mekani cennet olsun kardesim derdini dökmek istersen özele gel

• allah rahmet eylesin...
  • Başn sağolsun hocam
  • Kardeşim başın sağ olsun.

Allah sabır versin.Belki inanmazson şu an ağlıyorum.

Allah Rahmet eylesin.

Benim annemde 51 yaşında ben de 16 yaşındayım.Senin yerine kendimi koydum(koyamadım).

Yine kötü oldum.

Sırf 11 yaşında annem önemli bir ameliyat(rahmi alındı) geçirdi.O zaman psikolojim bozuldu desem yeridir 5-6 ay kendime gelemedim.

11 yaşında reflü oldum.

Her halde annemi kaybetsem dünyam kararırdı.

O nedenle belki sana kendi yoluna hayatına bak diyemem çünkü zaten sana bu hayatı veren annen.

Senin için tek yapabileceğim Allah sabır versin demek.
  • Başın sağ olsun kardeşim, Allah mekanını cennet eylesin. Eninde sonunda hepimiz oraya gidicez. Şimdi söylenmez gerçi zaten sende yaşamışsındır annenin hastalığı sebebiyle, ama çok yakın birini kaybettiğinde bir çok şeyden korkar oluyorsun, her telefon çalışınca içi ürperiyor insanın, korkarak açıyorsun, sevdiğimiz birini kaybetmeden hiçbir şeyi anlamıyoruz. Sevdiklerimizin değerini geç anlamamalıyız, hayat kısa güzelce yaşamak varken kimseyi incitmemek, kırmamak gerek. Tekrar başın sağ olsun.
  • Başınız sağolsun.
  • Allah rahmet eylesin. Vize sonrası yani bu ayın 13 ünde gelicem düzce ye yapabileceğim bir şey varsa söylemen yeter.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.