Şimdi Ara

Annemi kaybettim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, Başın sağolsun...
  • Şu konuları görünce uzakta olmak koyuyor insana. Ana baba sevgisi çok ayrı bir şey. Allah rahmet eylesin
  • okurken agliyacaktim az daha basin sagolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun kardeşim.Son yazdığın sözlere ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ana gibi yâr, bağdat gibi diyar olmaz demişler.Birşeye ihtiyacın olursa pm atabilirsin.Tekrar başın sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 10 Kasım 2014; 10:44:25 >
  • Bir gun sende oluceksin cocuklarin forumlarda konu acicak babam oldu diye.Hayat boyle iste.

Huzur icinde yatsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 10 Kasım 2014; 9:08:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana söyleyebileceğim şey ne 'başın sağolsun' kadar klişe ne de 'üzülme' kadar suni... Üzül hocam valla bak üzül rahatlarsın üzülmezsen problem var demektir zaten ben bu sene üniversiteyi kazandım ben de annemden uzağım ama sana ölçü dahi olamam. Sana diyebileceğim tek şey Allah sana annen gibi bir eş versin.

• G.o

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalender26

G.o

g.o ne birader annesi olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 10 Kasım 2014; 14:06:22 >
  • Başın saolsun kardeşim, umarım buradaki arkadaşlar bu yazı ile annelerinin kıymetini bir kez daha anlar.Hayat kısa kavgalarla birbimizi yıpratmaya hiç değmez.
  • Allah rahmet eylesin mekanı kabri nur olsun.Dünyanın ne kadar kısa olduğunu ve ahiretimiz için sadece bir sermaye yeri olduğunu bu gibi durumlar bizlere hatırlatıyor.Ders almalıyız kardeşler müslüman gibi yaşamalıyız ki ebedi huzura varalım.Şu kısacı dünya hayatı bizi cezbetmemeli.
  • kabri nurla dolsun inşallah.Allah sizlere sabır versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle düşün güzel kardeşim; annen gitmedi, bizler kaldık. O hala bi yerlerde "var" olmaya devam ediyor, sadece frekanslarımız değişti. Sen ona bol bol dua et, merak etme annen seni muhakkak duyacaktır. Allah mekanını cennet etsin, kalanlara sağlık sıhhat versin. Başın sağolsun kardeşim.

• Başın sağolsun kardeşim
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen her insanın en büyük korkusudur bir gün annesini kaybetmek ve ne acı ki bir gün hepimiz yaşayacağız..Annelerimizin kıymetini yaşarken bilelim.Ne mutlu sana ki annen yaşarken kıymetini bilmişssin onu bu kadar sevmişsin.Mekanı cennet olsun allah sana ve diğer sevenlerine sabır versin.
  • Allah dayanma gücü versin, annenin mekanı cennet olsun, başın sağolsun çok üzüldüm yazarken boğazım düğümlenerek yazıyorum...

• Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Allah geride kalanlarınıza da sabır versin. Amin. Zordur kardeşim zaman şimdi çok ağır geçiyordur. Babam rahmetli olduğunda orta 2'deydim. Annem de 10 yıl önce rahmetli oldu.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah senin ve annenin yardımcısı olsun. Böylesi bir acı dayanılamaz.:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.