Şimdi Ara

Annemi kaybettim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bogazim dugumlendi resmen..Allah rahmet eylesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin Kardeşim.Başın Sağolsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı illetin yüzünden bende babamı kaybettim 54 yaşında
    akciğer kanseri oldu teşhis edildiğinde 3. evredeydi ve 1 sene olmadan vefat etti
    ben 19 yaşındaydım bişeylerin farkındaydım bu kanser illeti yüzünden babam eridi resmen

yani demem o ki sigara içmeyin gençler ölmek sorun değilde acı çeke çeke eriye eriye ölmek çok kötü allah kimseye yaşatmasın
  • Okurken içim titredi, Allah rahmet eylesin, sana ve ailene sabır versin kardesim. Annenin senin icin hayali varmiş bak senin üniversiteye girmen, o hedefi gerceklestirmek icin elinden geleni yap.

• Başın sağolsun Allah sana ve ailene sabırlar versin. Gerçekten çok üzücü bir durum. Ne söylenebilir ki.
  • Basin sagolsun.
    Mekani cennet olsun.

• Allah sabirlar versin

• Allah rahmet eylesin.Başın sağolsun.

• bende 1 yıl önce babamı kaybettim Allah yardımcın olsun her geçen saniye kaybettiklerimize yaklaşıyoruz bir gün tekrar buluşacağız
  • Ciddi olmayan Konu Dışı'nın en ciddi konusu maalesef :(

Allah rahmet eylesin kardeşim. Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşaAllah.
  • Mekanı cennet olsun

• Başın sağolsun,mekanı cennet olsun.Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı gerçekten çok zor.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Son edit yazını okuyunca gözlerim doldu. Değer bilmişsin sen en azından yıllar geçse bile en büyük avuntun bu olacak kardeşim. Ben 10 yaşımda babamı 11 yaşımda annemi trafik kazasında kaybettim. Yaşım 24 ama dün gibi daha her şey. Anne kelimesi zamanla sana yabancı gelecek. Şuan ben evleneceğim insanın annesine anne diyemem diye kandırıyorum kendimi, kimse onun yerini doldurmasın diye. Zor evet ama takdir ilahi, anne ve baba hakkı evlat üzerinde çoktur. Ben bazen sevinirim, nihayetinde müslüman insanlarız ve ya hayırsız zalim bir evlat olsaydım onların ahını bedduasını alsaydım ahirette halim ne olurdu diye... Buda ayrı bir avuntu işte Bazende hayatta hiçbir şeyim olmasa anam başucumda olsa yeter bana derim. Allah taksiratını af eylesin, mekanı cennet olsun tüm annelerimizin inşaallah. Sana değer verdiği senin sözlerinden ve annenin son sözünden aşikar. Şimdi ona layık bir evlat ol alnı, başı dik gururla izlesin seni. Her zaman yanında 'o.

• Başın sağolsun kardeş çok büyük bir acı.

• Başın sağolsun kardeşim Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olur inşallah. :(
  • Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır versin.Gerçekten çok çok zor bir olay.Belki de dünya'nın en zoru
  • Başın Sağ Olsun Allah Mekanını Cennet Eylesin.............
  • Herkes annesinin sevgisini tam anlamı ile anlayarak yaşasaydı,ona da bu sevginin karşılığını vermiş olsaydı bu dünyada ne katiller, ne hırsızlar ne tecavüzcüler olurdu.
    Ah garip analarmıız , karşılık beklemeden dünyada sevgi veren tek varlık.
    aşın sağolsun kardeşim o senin onu çok sevdiğini biliyor inşallah cennetten senin bu dünyada yaptığın hayırlı güzel işleri izleyerek senle gurur duyacak
    Seni tanımayan bir abin olarak senden tek ricam onun aziz hatırasına sahip çık
    Allah yardımcın olsun
  • Allah rahmet eylesin kardesim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.