Şimdi Ara

Annemi kaybettim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam ve annem vefat ettiğin gün ben ne halde olacağım hiç bilmiyorum . Aklıma gelir sürekli ve benim içim paramparça olur . Ama onlar öyle iyi bir insan ki vefat ettikleri zaman içimde farkında olmayacağım mutlulukta olacak . Çünkü içimden bir ses onların cennete gideceğini söyler durur . İyi ki onların oğluyum . İl dışında üniversite okuyorum vizelerden sonra gideyim onlara sıkıca bir sarılayım .

Allah rahmet eylesin arkadaşım. Konuşmak istersen mesaj atabilirsin hiç çekinme .
  • Allah Rahmet eylesin,böyle konulardan çok etkileniyorum
  • Başın sağolsun. Çok üzüldüm, hatta şimdi boğazım dugumlendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Mekani Cennet olsun Insallah.Su zor gunlerde bol bol dua edin hocam gercekten cok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 10 Kasım 2014; 11:20:30 >
  • Başın sağolsun genç adam. 23 yaşındayım ama iki yıl öncesine kadar ölüm bana hep uzak gelmişti. Yakın çevrem ve akrabalarımdan henüz vefat eden yoktu, belki ondan.

Amcam vardı benim Ibrahim amcam. Hep garip büyümüş, yalnız kalmış hayatta. Babasından daha çocuk yaşta kopmuş evi terketmiş bir adam. Küçükken birkaç kere görmüştüm amcamı ama çok zaman geçiremedik beraber. Hastalığa yakalanınca bizimkiler daha sık görüşmeye başladı. Ve bir amcam daha olduğunu o zaman idrak ettim. Geçimini zar zor yaptığını biliyordum, eşi ve kızıyla yaşıyordu. Buna rağmen beni her arayışında harçlık göndereyim mi derdi. Bunu her deyişinde ağlamamaya çalışırdım. Iki yıl mücadele verdi ve vefat etti. Bu garip adamın gidişi benim büyümemi sağladı, artık ölüm varmış diyebildim. Ve altı ay sonra da dedem vefat etti. Allah belasını versin bu uzaklığın, gurbetin. Bizimkilerin de bana haber vermemesi beni çok kızdırmıştı. Son anlarında dedemin yanıbaşında olmak isterdim.

Kardeşim kendini bir an olsun salma, amaçsız hissetme. Maneviyatını güçlü tut. Zaten bu dünya gelip geçici değil mi?

• genç yaşta öksüz kalmışsın kardeşim. ama olgun yazmışsın. başın sağolsun.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Biliyorum acini dindirmez ama annenin hala senin yaninda oldugunu bil, her zaman da senin koruyup kollayacak. Basin sogolsun.. Benim valide de 2-3 yildir hep hastanelerde yasi daha 42 ama gencliginde dedem duzgun bir hayat yasatmadigi icin bagisiklik sistemi cok kotu ve kanser riski cok yuksek. Bu gune kadar 5 kez ameliyat oldu tam hersey bitti derken tiroit kanseri oldugunu ogrendik tedavileri devam ediyor. Son haftalarda cok agriyan beli icin gittigimizde disk kaymasi, zedelenme oldugu soylendi. Her gecen zamanda yeni seyler cikip duruyor, uzulmemek elde degil ama guclu olmaya calisiyoruz. Annemle cok guzel 22 yil gecirdigim icin cok mutluyum umarim bir bukadari daha nasip olur. Senin icin cok uzgunum inan otobusteyim ve gozumden yas geldi okurkan gizlemeye calistim ama yapamadim. Umarim bundan sonra ailene sikica sarilir ve birbirinize her daim destek olursunuz, annenin sana biraktigi anilarinla yasar onu hep yanibasinda hissedersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Başın sağolsun genç adam. 23 yaşındayım ama iki yıl öncesine kadar ölüm bana hep uzak gelmişti. Yakın çevrem ve akrabalarımdan henüz vefat eden yoktu, belki ondan.

Amcam vardı benim Ibrahim amcam. Hep garip büyümüş, yalnız kalmış hayatta. Babasından daha çocuk yaşta kopmuş evi terketmiş bir adam. Küçükken birkaç kere görmüştüm amcamı ama çok zaman geçiremedik beraber. Hastalığa yakalanınca bizimkiler daha sık görüşmeye başladı. Ve bir amcam daha olduğunu o zaman idrak ettim. Geçimini zar zor yaptığını biliyordum, eşi ve kızıyla yaşıyordu. Buna rağmen beni her arayışında harçlık göndereyim mi derdi. Bunu her deyişinde ağlamamaya çalışırdım. Iki yıl mücadele verdi ve vefat etti. Bu garip adamın gidişi benim büyümemi sağladı, artık ölüm varmış diyebildim. Ve altı ay sonra da dedem vefat etti. Allah belasını versin bu uzaklığın, gurbetin. Bizimkilerin de bana haber vermemesi beni çok kızdırmıştı. Son anlarında dedemin yanıbaşında olmak isterdim.

Kardeşim kendini bir an olsun salma, amaçsız hissetme. Maneviyatını güçlü tut. Zaten bu dünya gelip geçici değil mi?

Benim de bir dayım vardı onu hatırlattın 2008 senesindr vefat etti. Aynı senin bahsettiğin gibi. Yaşar dayım. Rahmetli dedemin ilk eşinden olduğundan rahmetli anneannem pek sevmezdi. Diger dayıma göre, teyzelerime göre en samimi davranan da yine o idi. En yoksulları en garipleri de yine o idi. Her bayram cebinde beş kuruş para olsun üç kuruşunu çikartir verirdi zorla. Demem o ki fakir insanın gönlü epey zengin oluyor.

Sana da allah rahmet eylesin kardeşim, huzur içinde yatsın annen. Allah'da sana sabır versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet etsin,başın sağolsun dostum,metin ol ve güçlü ol
  • Başın sağolsun kardeşim :(

• Dostum benim annemde kanser hastası kemoterapi aldı sanırım aynı kaderi yaşıyoruz. Bende ailenin en küçük çocuğum. Çok şükür ki annem sağ halen, Allah bol şifa versin anneme gerçek zor bi durumdur seninki...

• Cok uzuldum kardesim, Allah gani gani rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Allah size sabir versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin boyle haberleri okudukca annemn degerini daha cok anliyorm.

• Başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin. Zor şey ölüm, hele ana dahada zor. Mekanı cennet olsun.

• başın sağolsun kardeşim...
  • Allah rahmet eylesin başın sağolsun dostum

• Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.Hayat senin için devam ediyor. Elinden gelenin en iyisini yaparak anneni gururlandır.
  • Başın sağolsun kardeşim. Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun sana da sabır versin

• Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun .

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.