Şimdi Ara

Annemi kaybettim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, başın sağolsun kardeşim, sırası gelen gidiyor işte ama bazen sırayı beklemeden gidenler de oluyor seninki de o misal, Allah sabır versin.
  • Başın sağolsun.
  • çok üzüldüm kardeşim. kendi annem geldi gözümün önüne yazdıklarını okurken. başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
    http://www.youtube.com/watch?v=9NML99U5B7A
  • Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eğer bir sıkıntın olursa biz burdayız

• Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Allah taksilatını affetsin, mekanı cennet olsun.

• Başın sağolsun Allah sabır versin

• Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basınız sagolsun .Allah mekanını cennet eylesin .size ailenize ve tüm sevenlerine Allah sabır versin

• Başınız sağ olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurkan çok üzüldüm,canım yandı, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, acını paylaşıyorum kardeşim, annene fatiha okudum
  • Allah sabir versin..

• Allah rahmet eylesin dostum bende ağlıyorum şuanda bunu yazarken çok zor bir durum gerçekten..
  • Annem mide kanseri.Geçen sene zor bir ameliyatla midesini aldılar.Şuan son evrede hastalığı.8 kür kemoterapi aldı ve hala almaya devam ediyor.Yaşım 28 ama şu son 1 sene benm için 10 seneden fazla gibiydi.Seni ne kadar iyi anlıyorum bilemezsin.Ancak bunu bir lütuf olarak gör ve sakın isyan etme.Anneme bu hastalığın teşhisi konduğundan beri sürekli şükrediyor ve hep iyiyim diyor.İnancı çok kuvvetli,Allahtan gelene hiçbir zaman öfke duyup isyan etmedi.Gerçekten zor bir durum bizler içinde onu yaşayan için çok çok daha fazla zor.Aynı hastalıktan alt komşumuz geçen hafa vefat etti.Annemin çok yakın arkadaşıydı ve aynı hastalıkla savaşıyorlardı.Onu kaybettiğimizi söylemek istemedik.Ama hergün yüzyüze bakıştığımız insanlar annemi ziyarete gelen insanların onun yüzüne baka baka o iyi diyerek sürekli yalan söylemesi de cok zordu.Öldüğünü öğrendi.Yine hayata tutunuyor,şükrediyor.
    Tüm bunları bende uzun bir süredir burada paylaşıp içimi döküp biraz olsun rhatlamak istiyordum ama yapamadım.Senin acını görünce bende hislerimi paylaşmak istedim.Çünkü annelerimiz yaşıtmış kardeşim.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Allah mekanını cennet eylesin günahlarını affeylesin.
    Başın sağolsun kardeşim.

• Ve Tanrı onu yanına aldı. Onu rahmetiyle kutsadı. R.I.P dostum. Üzüldüm.
  • annemle anlaşamam. özellikle akademik kararlarımda. ne kadar kavga edilirse edilsin annenin yeri çok başka.

ablanın yanında güçlü durmaya çalış elinden geldiği kadar. bir türlü hayata devam etmen gerekiyor.
  • Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.