Şimdi Ara

Annemi kaybettim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
9
Favori
20.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
407 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Allah cennetinde kavustursun sizleri insallah kardesim , kurani kerim okumayi bilmiyorsan ogrenip her persembe aksami ruhuna bir yasin okuyabilirsin,

Küçükken yatmadan önce bana 3 kulhuvallah 1 elham okumayı alışkanlık haline getirmeye çalışırdı.Her gece beraber okurduk sırf ben öğreneyim de alışkanlık yapıp her gece yatmadan okuayım diye.Tabi ben o zamanlar başarısız oldum 1 kez bile devam ettirmedim ertesi gece.Şimdi her gece okuyacağım bu duaları.Yasin'i de elimden geldiğince yatmadan önce okumaya çalışacağım.Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Başın sağ olsun kardesim
  • Allah Sabr-ı Cemil İhsan Etsin Kardeşim...
    Annen'nin Kanserden Ölmesinde de bir hayır vardır..Bilinmez Ama Belkide Şehit Olarak Göçtü Bu Dünya'dan..
    Sizede Şefaat Etmesi İçin Erken Almıştır Yüce Allah..
    Can Kardeşim Bir Ağabeyin Olarak Konuşuyorum Bunları Mutlaka Unutma
    Babana Bil Hassa Ablandan Ayrılma..Evlense Bile Elinden Geldiği Kadar Yardım Etmeye Çalış.
    Üniversiteye Bitirmeye Gayret Et Annen'nin Ruhu Huzur Bulsun..

Allah Rahmet Eylesin Kardeşim..
    Allah'a Emanet...
  • Mekanı cennet olsun.

Sizlerede allah sabır versin.

en korktuğum şey anne babamı kaybetmek.

Şuanda kıymet bilmiyoruz. Kaybedince kafamızı çok taşlara vuracağız.
  • başınız sağolsun mekanı cennet olsun
  • Şuan annemin durumuda öyle. Sürekli öksürüyor, sigara iciyor. Biran sanki yaşadıklarını ben yaşamış gibi duygulandim. Ana gibi yar olmaz. Ölmeden kıymet bilelim.

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. :(

• Mekanı cennet olsun. Önünde kocaman bir ömür var bu saatten sonra tek yapman gereken, onun istediği gibi iyi bir bölümü kazanman. Sadece bayram, doğum günü değil , her özlediğinde mezarına git , dua et, dertleş. Ama hayatını boş verme, annende hayatta olsa senin iyi bir şekilde okumanı , kendi ayakların üzerinde durduğunu görmek isterdi.
  • Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Cok uzuldum kardesım basın saolsun.ınan bana senın kadar uzulmemın ımkanı yok ama cok uzuldum.butun anneler basımın tacıdır.annelerımız kutsaldır cennet ayaklarının altındadur.Mekanı cennet olsun kardesım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttyler durdennn -- 10 Kasım 2014; 13:13:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin...
  • Allah rahmet eylesin. Cennet annelerin ayakları altındadır

• allah rahmet eylesin dostum mekanı cennet toprağı bol olsun
  • benim de babam 1998 de kaybettim sıkıntılı bi durumda daha önceki sene aralıkda da annem vefat etti tansiyondan daha aklımda allah sabır versin eğer maddi durum iyi ise atlatırsın ama hiç bir zaman insan unutamıyor allah rahmet eylesin allah sabır versin
  • Allah sabır versin kardeşim, mekanı cennet olur inşAllah.
  • Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin

• Başın sağolsun dostum.
  • Acını bilen biriyim. Hayat böyle ölümlü bir dünyadayız. Ölmekten korkmasan ile sevdiklerini kaybetmekten korkuyor insan. Anne,Baba ve kardeşlerini kaybetmek çok kötü birşey. Bnde o acıları yaşadım. Hemde bi defa değil. Birsüre sende ölmek istiyorsun,dinini sorguluyorsun? "Neden?" Diye. Ama sonra hiçbirşeyi düzeltemiyeceğini,gideni geri getiremeyeceğini anlıyorsun. Ve bundan sonra sırf onun için yaşama daha fazla bağlanıyorsun.

Annenin mekanı cennet olsun. Konuya girenler bi fatiha okusun.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.