Şimdi Ara

Annemi kaybettim, ama kabullenemiyorum. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
21.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Başın sağolsun Allah annene rahmet etsin. Bu dünya böyle hepimiz öleceğiz, Allah sabır versin annenin dediklerini yap, zamanla acın azalır inşallah yalnız kalmanı tavsiye etmiyorum kardeşlerinle akrabalarınla arkadaşlarınla vakit geçir bir süre.
  • başın sağolsun kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başin sagolsun kardeşim. Babamda haftada 3 defa diyalize giriyor ve kadavrayi red etti allah uzun ömürler versin tüm forumdaslarima onlarin sevdiklerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Ölümün bir son olmadığını kabullenmek lazım.
  • Okurken gözlerim doldu. Tek korkum zaten annemi veya babamı kaybetmek. Üzüldüm gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

başın sağolsun

1 hafta önce arkadaşımı kaybettim hala inanamıyorum sanki o yaşıyor sadece ben göremiyorum gibi garip hisler var

neden kaybettiniz? başınız sağolsun, Yüce Allah sabırlar versin.
  • Başın sağolsun Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 13 Ağustos 2013; 20:37:00 >
  • Allah rahmet eylesin, bu dünya fani, düşmez kalkmaz bir Allah, ona sığınmak durumundayız.
  • Başın sağ olsun.

Allah, sana sabırlar versin.

Allah, annenin mekanını cennet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 13 Ağustos 2013; 20:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

başın sağolsun

1 hafta önce arkadaşımı kaybettim hala inanamıyorum sanki o yaşıyor sadece ben göremiyorum gibi garip hisler var

neden kaybettiniz? başınız sağolsun, Yüce Allah sabırlar versin.

trafik kazası hocam , temenni için saolun
  • başınız sağolsun Allah sabır versin :(
  • Yıllar sonra geri döndüğüm forumda başlığa yazılan tüm yazıları tekrar okudum. Ne güzel şeyler yazılmış. Tekrar teselli oldum. İyi ki varsınız. Unutulmasa da insan her şeye alışıyor.

• Allah rahmet eylesin hocam, bu vesileyle ben de dua edebildim. Umarım şimdi daha iyisinizdir, bir gün benim de başıma gelecek şimdiden hazırlamaya çalışıyorum kendimi (nasıl olabilirse artık)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu acıyı taşıyamıyorum her iş dönüşü evde türkü dinler ağlarım sürekli intiharı düşünüyorum hayatımın anlamını kaybettim yaşamak gereksiz geliyor artık bilemiyorum daha ne kadar yaşarım

• KanekiKen34 K kullanıcısına yanıt

Başın sağ olsun hocam.

Soğuyacak için, ne kadar oldu daha bilmiyorum ama yıl bile olsa o yılında üstüne eklenecek soğuması için ne kadar gerekiyosa.

Ama tabi kaç yıl geçse de acısı duracak illaki.

sana tavsiyem türkü ve arabeskten uzak dur bu süreçte.Çok güçlü duygu tetikleyici unsurlar bunlar.

Rap dinle hareketli şarkılar vs dinle.

• Target Human kullanıcısına yanıt

Başın sağolsun dostum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.