Şimdi Ara

Annemle 7 saat yolculuk yapacağım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz sakat görülebilir. Annem huysuz bir kadın değil yanlış anlamayın. Sorun annemin arabayı kullanması. 7 Saat boyunca yolculuk yapacağız geliş gidiş. Fakat ben 7 saatten fazla süreceğini biliyorum. Annem 5 dakika bile araba sürse dayanamıyorum. Anneme hafifte olsa bağrıyorum (evet yaptığım çok büyük bir yanlış zaten annemde bunun farkında isteyerek olmuyor stresten) Çok fazla strest yapıyorum annem kullanırken. Ehliyetim olmadığı için bende süremiyorum. Sakin kalmam için ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

• pasiflora ya da uyku hapı işini görecektir :D
  • Otobusle gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sakat giriyor mesela sağ sol yapıyor yola girerken
    Debriyaj konusuda çok sıkıntılı sürekli istop ettiriyor
    Birde araba fiat siena 1.6
  • Sen sür Polis kontrolü olmayan yerlerde

• Nick no 1 in sarkısında mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni anla ama deli sanma kullanıcısına yanıt
    Dayanın sizde biraz rahat davranın ki annenizde stres olmasın müzik açın rahat olun yani , aynısını bende yaşadım bağırınca daha kötü oluyor annenizde stres oluyor hata yapar ALLÂH muhafaza o yüzden besmele çekin yolunuza rahatça çıkın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

pasiflora ya da uyku hapı işini görecektir :D

quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Otobusle gidin

Hocam annem tek başına sürmekten biraz çekiniyor.

Annem 3 4 aylık şöför. Hırs yapmış anneannemi o götürecekmiş. Ne dediysemde vazgeçtiremedim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Nick no 1 in sarkısında mı?

quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Dayanın sizde biraz rahat davranın ki annenizde stres olmasın müzik açın rahat olun yani , aynısını bende yaşadım bağırınca daha kötü oluyor annenizde stres oluyor hata yapar ALLÂH muhafaza o yüzden besmele çekin yolunuza rahatça çıkın

Kesinlikle hocam No.1 şarkısından alıntıladım

TheCr7 hocam teşekkürler umarım dediğiniz gibi davranabilirim.

• kardeş nerden nereye gideceksiniz :) ankaradan yola çıkılacaksa bırakabilirim sizi. (dönüş otobüs paramı karşılarsanız)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beni anla ama deli sanma

Başlık biraz sakat görülebilir. Annem huysuz bir kadın değil yanlış anlamayın. Sorun annemin arabayı kullanması. 7 Saat boyunca yolculuk yapacağız geliş gidiş. Fakat ben 7 saatten fazla süreceğini biliyorum. Annem 5 dakika bile araba sürse dayanamıyorum. Anneme hafifte olsa bağrıyorum (evet yaptığım çok büyük bir yanlış zaten annemde bunun farkında isteyerek olmuyor stresten) Çok fazla strest yapıyorum annem kullanırken. Ehliyetim olmadığı için bende süremiyorum. Sakin kalmam için ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

Boşver kardeş allahını seversen 3 günlük dünya en kötü bir yere bindirirsiniz annenle birlikde ölürsün öleceksende.

• Hocam Ankara' dan çıkmayacağız. Zaten annemin gitmesindeki sebep annemin garip hırsı. Ama tabii ki destekleyeceğim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Başlık biraz sakat görülebilir. Annem huysuz bir kadın değil yanlış anlamayın. Sorun annemin arabayı kullanması. 7 Saat boyunca yolculuk yapacağız geliş gidiş. Fakat ben 7 saatten fazla süreceğini biliyorum. Annem 5 dakika bile araba sürse dayanamıyorum. Anneme hafifte olsa bağrıyorum (evet yaptığım çok büyük bir yanlış zaten annemde bunun farkında isteyerek olmuyor stresten) Çok fazla strest yapıyorum annem kullanırken. Ehliyetim olmadığı için bende süremiyorum. Sakin kalmam için ne yapmalıyım yardım edermisiniz?

Boşver kardeş allahını seversen 3 günlük dünya en kötü bir yere bindirirsiniz annenle birlikde ölürsün öleceksende.

Hocam Allah korusun

• Varmı başka önerileriniz arkadaşlar?
  • Kemerini tak.Hiz konusunda hafifce uyar.70 ustune cikmazsa olmezsin merak etme

• quote:

Sizinle, hiç sıkılmadan ve şikayet etmeden 9 ay gezen bir insan için bence biraz sert bir tepki veriyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.