Şimdi Ara

ANNENİZ KALK ARTIK OYUN ZARARLI DERSE BUNU GÖSTERİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANNEELRİMİZ KALK ARTIK OYUN OYNAMAK ZARRLI DİYİP BAŞIMIZIN ETİNİ YER ARTIK AVRUPA BİRLİĞİ BİZİM ARKAMIZDA İŞTE ABNİN YAYINLADIĞI RAPOR

Bilgisayar Oyunları Zararlı Değil
    Avrupa birliği İnteraktif Yazılımlar Federasyonu bilgisayar oyunlarının çocuklar üzerinde zararlı etkileri olmadığını aksine eğitimlerinden zeka gelişimlerine kadar oldukça faydalı olduğunu belirtti.

Avrupa birliği İnteraktif Yazılımlar Federasyonu (ISFE) tarafından Brüksel'de 6 Temmuz 2006'da Avrupa Birliği ülkelerinin oyun yapımcı ve dağıtımcıları, akademisyenlerinin katılımıyla büyük bir zirve gerçekleştirildi. Bizimde katıldığımız toplantılar serisi soruncunda oldukça çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı.

Ebeveynlerden oluşan katılımcılar dikkatle üniversitelerden akademisyenler, bağımsız uzmanları, psikolog ve medya uzmanlarının video oyunlarının gençler üzerindeki etkilerini dinlediler. ISFE genel sekreteri Patrice Chazerand; Bilgisayar oyunlarının zararlı olduğu yolundaki söylentilerini üniversitelerden katılan Profesörler ve uzmanların araştırmaları sonucu gerçeğe uygun ve kesin analizlerle mercek altına yatırdıklarını belirtti.

Avrupadaki üniversitelerden ve araştırma enstitülerinden bilirkişilerin sundukları rapor ve analizlerin büyük çoğunlu video oyunlarının pozitif yanlarının fazlalığı üzerine görüş bildirdi. Eğitimden, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimine, dikkat ve refleks arttırıcı uygulamalardan yenilikçi uygulamaların artan sayısına değindiler. Katılımcı uzmanların hiçbiri video oyunu oynamayı tek başına bağımlılık yapan ya da zararlı bir eğlence olarak düşünmezken, hurafelerin ortadan kaldırılması için ebeveynlerin ve basının bilgisayar oyunlarının faydaları konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi konusunda çalışılması gerekti konusunda fikirbirliğine vardılar.

ANNELER BUNADA BİŞİ DİYEMEZ

• Keşke 7 sene önce Yapsalardı Bu araştırmayı. O zaman Benim için yararlı olabilirmiş.

Gözün bozulcak die Az fırça yememiştim.

GTA 1, Carmageddon Fln Wardı O Zmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Ağustos 2007; 17:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Keşke 7 sene önce Yapsalardı Bu araştırmayı. O zaman Benim için yararlı olabilirmiş.

Gözün bozulcak die Az fırça yememiştim.

GTA 1, Carmageddon Fln Wardı O Zmn

Annem bunu görse ne yazar ki ,oyun oynamak istedigiiz kadar insanı zeki yapsın isterseniz dünyanın en akıllı insanı olun ama bizim egitim sistemi akıllı düsünen insan degilde ,çalısarak inek olmak bir yana ezberliyerek inek olanlardan yana ,
    hele bazı cogumuzdan geri zekalı ögretmenler çıkıyor arada bir illaha noktası noktasına virgülü virgülüne senden herseyi istiyor
    yani anlayacagınız bu ülkede zekiler degil ancak aptalların önümüze koydugu seyleri onların istedikleri gibi yapanlara çalıskan deniliyor
    ben böyle egitim sisteminin dibine turşu suyu sıkarım
    bu egitim sistemiyle bu ülkeden bi cacık olmaz
    elin adamı tarafından hep böyle sömürülmeye mahkumuz
    oyun oynamak fayda etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 6 Ağustos 2007; 17:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xfx2600

Annem bunu görse ne yazar ki ,oyun oynamak istedigiiz kadar insanı zeki yapsın isterseniz dünyanın en akıllı insanı olun ama bizim egitim sistemi akıllı düsünen insan degilde ,çalısarak inek olmak bir yana ezberliyerek inek olanlardan yana ,
    hele bazı cogumuzdan geri zekalı ögretmenler çıkıyor arada bir illaha noktası noktasına virgülü virgülüne senden herseyi istiyor
    yani anlayacagınız bu ülkede zekiler degil ancak aptalların önümüze koydugu seyleri onların istedikleri gibi yapanlara çalıskan deniliyor
    ben böyle egitim sisteminin dibine turşu suyu sıkarım
    bu egitim sistemiyle bu ülkeden bi cacık olmaz
    elin adamı tarafından hep böyle sömürülmeye mahkumuz
    oyun oynamak fayda etmiyor

Alıntıları Göster
    Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

NOT:Düygün Yazamiyorum Klavye Almanca

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

anlaşılıyo zaten ı ları i olarak yazıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

quote:

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

quote:

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

quote:

quote:

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

Alıntıları Göster
    fan sesı yetıyor
    sırf fan sesınden kurtulmak ıcın dızustu aldım super oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkb

fan sesı yetıyor
    sırf fan sesınden kurtulmak ıcın dızustu aldım super oldu

Alıntıları Göster
    Keşke annemin "zekanın yeterince gelişmiş olması için yeterince büyüdün" demeyebileceği bir yaşta olsaydım kullanabilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Keşke annemin "zekanın yeterince gelişmiş olması için yeterince büyüdün" demeyebileceği bir yaşta olsaydım kullanabilirdim.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

quote:

quote:

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

quote:

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

• quote:

Orijinalden alıntı: TommyAngelo1

quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

quote:

Iyi Sik Kullanilarda

Sak Diye Acarim

Alıntıları Göster
    Kesinlikle doğru bu... Daha dikkatli oluyoruz özellikle gözlerimiz... FPS oynamaktan hafif bir hareketi çok iyi farkediyoruz... Ayrıca reflekslerimiz de müthiş gelişiyor... Yere düşen birşeyi tutuşum bazen beni şaşırtıyor, bunun sebebi mouse daki reflekslerimiz olsa gerek... Bunun dışında ben oyunların görüş açımıza, olaylara bakış açımıza da artılar kattığını düşünüyorum... Örnek vermek gerekirse (benim düşüncem) geometride çizilmesi gereken bir çizgiyi bence daha iyi görüyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Kesinlikle doğru bu... Daha dikkatli oluyoruz özellikle gözlerimiz... FPS oynamaktan hafif bir hareketi çok iyi farkediyoruz... Ayrıca reflekslerimiz de müthiş gelişiyor... Yere düşen birşeyi tutuşum bazen beni şaşırtıyor, bunun sebebi mouse daki reflekslerimiz olsa gerek... Bunun dışında ben oyunların görüş açımıza, olaylara bakış açımıza da artılar kattığını düşünüyorum... Örnek vermek gerekirse (benim düşüncem) geometride çizilmesi gereken bir çizgiyi bence daha iyi görüyoruz...

Alıntıları Göster
    oyun faydalı olabilir zeka geliştirebilir ama yetmiyo benim bi ark knight oynamaktan 1 sene oks de iyi bi yere giremedi.yani dozunda bırakmak lazım.ama bunu bizim türkçeciye okutçam.adam pc oyunları neslinizi çürütüyo kitap okuyun beyniniz açılsın diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarcan

oyun faydalı olabilir zeka geliştirebilir ama yetmiyo benim bi ark knight oynamaktan 1 sene oks de iyi bi yere giremedi.yani dozunda bırakmak lazım.ama bunu bizim türkçeciye okutçam.adam pc oyunları neslinizi çürütüyo kitap okuyun beyniniz açılsın diyo

Alıntıları Göster
    bence mütiş geliştiriyo refleksleri ve herhangi bir ayrıntıyı anında fark ediyosunuz----ayrıca knighte bağımlılık yapan bir şey yok bence 10 dakkaada sıkılıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: siyar1992

bence mütiş geliştiriyo refleksleri ve herhangi bir ayrıntıyı anında fark ediyosunuz----ayrıca knighte bağımlılık yapan bir şey yok bence 10 dakkaada sıkılıyom

Alıntıları Göster
    Bence Knight Bağımlılık yapıyor eskiden yapdığını kabul etmezdim ama oyunu bırakıp uzaktan ben naapmışım diye Şöle bi baktığından Anlıyosun aç susuz :D hiç biseye gerek duymadan saatlerce kesintiisiz seni başına bağlıyo allahtan kurtuldum

• quote:

Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau

Bence Knight Bağımlılık yapıyor eskiden yapdığını kabul etmezdim ama oyunu bırakıp uzaktan ben naapmışım diye Şöle bi baktığından Anlıyosun aç susuz :D hiç biseye gerek duymadan saatlerce kesintiisiz seni başına bağlıyo allahtan kurtuldum

Alıntıları Göster
    bilgisayarı çıkaran adam bile bilgisayarın başında fazla durmasını istemiyor çocuğu için biz gelelim bizim ailemize bizimkinler saat te bir başımda odamın kapısında biterler ama dinleyen kim anca geceleri rahatlıyom

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Sen bence baya fazla oyun oynuyorsun....

• quote:

Orijinalden alıntı: kseckin

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Sen bence baya fazla oyun oynuyorsun....

Alıntıları Göster
    ya zaten bill gates teki para bende olsa pclere bakmazdım bile ama parasızlığın gözü kör olsun şöle bi 30 milyar dolarım olsa fenamı olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: siyar1992

ya zaten bill gates teki para bende olsa pclere bakmazdım bile ama parasızlığın gözü kör olsun şöle bi 30 milyar dolarım olsa fenamı olurdu

Alıntıları Göster
    Bu sözler hiç bir işe yaramaz. Ebeveynler doğuştan programlı tv ve pc antipatisi konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: crocodile_92

Bu sözler hiç bir işe yaramaz. Ebeveynler doğuştan programlı tv ve pc antipatisi konusunda

Alıntıları Göster
    srateji , savaş oyunlarının zekaya faydası olduğuna katılıyorum. aşırı oyun oynamak ta tabiki zararlıdır. gözlerimiz azmı ağrıdı bilgisayar başında.

• hehe:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.