Şimdi Ara

Anno 1404

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum konu biraz saçmaca olacak ama fikirlerinizi merak ediyorum.annoda detaylarda çok fazla şeyler var mesela şehre zum yaptığınızda genç bir aşığın genç sevgilisinin önünde diz çöküp evlenme teklif ediyor ve sonucunda kız ya tokat basıyor yada dakikalarca sokağın ortasında öpüşüyorlar.pazar arabasını sürenler iyi yolda dört nala koşarken kötü yolda yavaşlıyorlar.bundan başka oyunun detaylarında sosyete kısım genellikle sosyetik yerlerde takılıyo görebiliyorsunuz bunu.birde oyunun mantıksal yönü çok iyi mesela her hangi bir ihtiyacı eksik olduğunda o grup asla statü atlamıyor.bence bunlar çok güzel detaylar ve benim çok hoşuma gidiyor.sizlerinde hoşlandığınız detaylar varsa lütfen yazın buraya belki gözümden kaçmış olabilir oyunu oynarken daha dikkatli inceleyeyim
    bu arada casus bulma işinde çok zorlanıyorum kolay kolay sonuncuyu bulamıyorum.

• Hocam ne yapmışsın sen ya...

Ben daha dün başladım ve oyun çok ama çok zor.

Bide single player modu sadece scenerio'dan mı ibaret ? Yoksa benmi bulamadım ?

Campaing'ler sıkıyo bi yerden sonra.Şehirdeki max nüfusum 1.900 kişi oldu...

Ayrıca oyunun grafikleri çok ama çok güzel 4xaa 8xaf açtım tüm detaylar high'da süper oynanıyor.
  • Anno 1404 müthiş bir oyun.

Bir kaç güzelliğine değineyim :
    Gemilere rota çizebiliyor olmamız çok güzel , ne kadar miktarda mal alıp satabileceğimizi kafamıza göre ayarlayabiliyoruz bu aşırı derecede pratik bir sistem çok başarılı.
    Ayrıca oyunda ki binaların tasarımları çok güzel.
    Islam kesime de yer verilmesi iyi düşünülmüş. Hep tek düze binalar , aynı ürünler bir yerden sonra sıkardı.
    Oyunun detay kısmına değinmiyorum bile..

Aman nazar değdirmeyelimde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 30 Aralık 2009; 16:47:03 >
  • Arkadaşlar bi başlık altında da sordum da gören olmaz diye tekrar yazıyorum ben oyunu yükledim oyun açılıyo ama ses var görüntü yok eskiden xp yüklüydü oynamıştım şimdi windows 7 de bu sorunla karşılaştım bir arkadaş hesap isminizde türkçe karakter olmasın sorun ortadan kalkar diye mesaj yazmış denedim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber.gfb

Arkadaşlar bi başlık altında da sordum da gören olmaz diye tekrar yazıyorum ben oyunu yükledim oyun açılıyo ama ses var görüntü yok eskiden xp yüklüydü oynamıştım şimdi windows 7 de bu sorunla karşılaştım bir arkadaş hesap isminizde türkçe karakter olmasın sorun ortadan kalkar diye mesaj yazmış denedim olmadı.

bende 7 de xp de var her ihtimale karşı xp ye yüklemiştim :)

quote:

Bide single player modu sadece scenerio'dan mı ibaret ? Yoksa benmi bulamadım ?
    Campaing'ler sıkıyo bi yerden sonra.Şehirdeki max nüfusum 1.900 kişi oldu...
    Ayrıca oyunun grafikleri çok ama çok güzel 4xaa 8xaf açtım tüm detaylar high'da süper oynanıyor.

hacı 2 modu var biri scenerio biri campain.eğer statü atlatamıyorsan dediğim gibi tüm evleri kontrol et mutlaka birinde ihtiyaç eksikliği vardır.bide şehrinde yer kalmadıysa diğer adalara çıkarma yapma zamanı gelmiştir bir trade ship le 4t odun 2-3t tools ile kimsenin olmadığı adalardan birine git gemi sahile gelince wherehouse sinyali çıkıyo ordan yap ben full ayarda oynuyorum 1650x1050 de cidden güzel oluyor

birde gemilerin rotalarına alıp sattıkları mallarda miktara çok dikkat etmek gerekiyor bi müddet sonra fazla yükleme yapıyo resmen ticari rotanız çöküyor

bu arada oyunu anlamanız kaç saatinizi aldı itiraf ediyorum oyun hakkında hiç bir bilgim yoktu direk scenerio ya daldım 1-2 saat uğraştım anlamak için

• quote:

Arkadaşlar bi başlık altında da sordum da gören olmaz diye tekrar yazıyorum ben oyunu yükledim oyun açılıyo ama ses var görüntü yok eskiden xp yüklüydü oynamıştım şimdi windows 7 de bu sorunla karşılaştım bir arkadaş hesap isminizde türkçe karakter olmasın sorun ortadan kalkar diye mesaj yazmış denedim olmadı.

sonradan aklıma geldi grafik kartın oyunu destekliyormu? ben hd 4770 de 3 kere sorun yaşadım

birde unutmuşum oyun 2 ve 4. saatlerde yeter bu kadar oynadığın kalk biraz dolaş diye uyarı veriyor (4. saatten sonra uyarı vermeyi kesiyoo sanırım üşütük olduğumuzu anlıyo :) ve yılbaşını şampanya imleci altında kutluyo

• Hallettim o sorunu uyumluluk moduna alınca çalıştı çok da güzel bir oyun fakat şimdi bir sorunum daha var oyun kaydediliyor ama ben oyunu kapatıp açtığımda kayıtlı oyunu açamıyorum load game diyor sonra oyuna girecek gibi olup oyun kapanıyo bulamadım bu sefer bu osrunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands (2024)
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • demekki save yaparken sorun vermiş save yapmıyo.yada bilgisayarında deepfreeze tarzı bi program var demektir.bendede save yaparken hata vermişti bir önceki save noktasından kaldığım gibi devam ettim
  • herhangi bir sorun vermedi kayıt ederken depfreeze de kullanmıyorum
  • bu oyunda savaş yok mu acaba vidyosunuda izledimde öyle bişeye rastlayamadım
  • quote:

herhangi bir sorun vermedi kayıt ederken depfreeze de kullanmıyorum

oyunun 1.1 patch ini kur save sorunun ortadan kalkacaktır.

savaş var ama ekonomik yapının yanında çok sönük kalıyor.
  • kaçak gelin görevini yapanınız varmı :d kiliseden kaçan gelini buluyoruz komik :)
  • o gelin nerde çıkıyor, bir türlü bulamadım ben
  • hacı oyun sırasında görevler geliyor ya.sanırım scenerio modunda çıkmıştı.o görevlerden biri gelini bul diyordu.ama ne yazıkki görevler karışık bir düzene göre geliyor galiba 2ooo e yakın görev var denk gelme ihtimali 2ooo de 1 gibi bişey
  • ne oyundu be bir oyunu 3 ay oynamışlığım vardı ticaret rotalarım insanlarım ah ah tek eksik yanı savaş mekanizması çok kötü ve kısıtlıydı cod modern warfare serisiy,dmc3 ile beraber oynadığım en iyi oyundu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.