Şimdi Ara

Anno 1404 venice arıyorum bulamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar. Anno 1404 venice için çalışan linki olan varsa atabilir mi acaba bir kaç buldum ancak inmiyor siz de çalışan sağlam link var mı acaba ?

• anno 1404 de olur 1701 indirdim Türkçe yaması yokmuş oyunu pek beceremedim :D anno 1404 indirip Türkçe yama kurup öğrenmek istiyorum zevkli bir oyuna benziyor
  • zevkli oyundur karısık gelebilir ama eglenceli bir oyundur savas uzerine degil strateji uzerine kuruludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

zevkli oyundur karısık gelebilir ama eglenceli bir oyundur savas uzerine degil strateji uzerine kuruludur

peki hocam bildiğiniz anno 1404 linki var mı acaba Türkçe yama indirip oyunu öğreneyim daha sonra 1701 ingilizce olarak oynamaya devam edeyim . Eğlenceli gibi fakat ingilizce biraz zayıf olunca :))
  • okan350 kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu torrent sitelerin de bulabilirsiniz malesef illegal paylasım yapamıyoruz sitede orjinali de steam de goremedim ama arastır dedgim gibi
  • anno 2070 i de öneririm oda epey zevkli bu arada 1404 1701 den daha iyi daha ayrıntılı 1701 biraz sade kaçıyor

anno serileri başta epey zor gelir ama mantığını kavradın mı çok güzel oyundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

hocam oyunu torrent sitelerin de bulabilirsiniz malesef illegal paylasım yapamıyoruz sitede orjinali de steam de goremedim ama arastır dedgim gibi

anladım hocam teşekkür ederim bir kaç tane siteden buldum yabancı anno 1404 venice diye ancak torrent başlamıyor(bir sürü tracker denedim üstelik) peki Anno 1404:Dawn of discovery nasıl hocam bunlar arasında fark var mı bunu indirsem olur mu

Bu arada özür dilerim link istemenin yasak olduğunu bilmiyordum. (Ama güzel bir sistem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan350 -- 31 Ağustos 2014; 19:40:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticaret Oyunları Arıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iqra

anno 2070 i de öneririm oda epey zevkli bu arada 1404 1701 den daha iyi daha ayrıntılı 1701 biraz sade kaçıyor

anno serileri başta epey zor gelir ama mantığını kavradın mı çok güzel oyundur

anno 2070 geleceği anımsatan uzay türü bir oyun dediler belki yanlış bilgilenmiş olabilirim onun için pek içime sinmedi aynen 1404 dawn of discory indirim madem hem Türkçe yamasını da bulabilirsem daha iyi olur oyunu çözme açısından yorumun için teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.