Şimdi Ara

Eski RPG Arıyorum!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım RPG oynamayı seviyor ve 2 senelik bir laptopu var, şuan akadar DiabloII, Sacred (Bitirdi), benim bilgisayarımda Titan Quest (bitirdi) oynadı. Ayrıca Stronghold oyununuda seviyor. Bunun gibi oyunlar arıyorum mümkünse Dell Inspiron 6000'de çalışabilecek oyunlar arıyorum. Biraz araştırdım Might&Magic (sıra tabanlı) gibi olmayan oyun arıyodum, Baldurs Gate - Icewind Dale - Never Winter Night - Civilization - buldum.. Öncelik olarak Never Winter Night indiryorum bunların dışında yardım bekliyorum..

• baldurs gate, diablo 1, stronghold crusader, stronghold 2, age of empires 2-3.

torrenti var mıdır bilmiyorum ama rpg mi ondan da emin değilim ama robin hood the legend of sherwood diye bir oyun var. richard döneminde adam toplayıp adaletsizliğe karşı savunuyorsun. oyuncuların özel yetenekleri var ve tecrübeleri artıyor. çok güzeldir tavsiye ediyorum.

edit: mmorpg oyunlarına da başlayabilirsiniz. knight ve metin2 ye başlama dalaletinde bulunmayın, şuan silkroad iyi gibi duruyor. son 4 aydır vakit bulamadığım için oynayamıyorum ama bana en çok zevk veren oyun silkroad'dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 28 Mart 2009; 23:53:39 >
  • Yardım için teşekkürler mmorpg bulaşmak istemiyorum artık knight belasından sonra. Şuan ara sıra cabal giriyorum ama arkadşım pek mmorpg sevmez, bu yüzden RPG/FRP arıyorum. Listeye yazdım Robin Hood'u da. Teşekkürler...
  • Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor diye bir oyun var, pek iyi sayılmaz ama fr için çok önemli bir konuyu işliyor.
    deneyebilirsin ama bulmak zor olabilir.
  • hocam fable'da güzel oyundu çok eski değil ama iyi optimize oluyordu bi bak istersen
  • @volka Evet ya Fable elimde mevcut onu unutmuşum, hatırlattığın için teşekkürler.. @thausael hocam sağol bi araştırıcam umarım bulabilirim, 2001 yapımı resimlerine falan baktım güzel gibi.. Listeye ekledim teşekkürler...
  • Baldur's Gate 1 - 2 - TOB, Icewind Dale 1 - 2, Planescape Torment, Arcanum, Fallout 1 - 2, Morrowind, Vampire TM: Redemption, Vampire TM: Bloodlines, Divine Divinity, Beyond Divinity, Lionheart, Temple Of Elemental Evil, Pool of Radiance 2: Ruins Of Myth Drannor,Gorasul, Sacred, Restricted Area, Blade & Sword, Prince Of Qin, Seal Of Evil, Gothic 1 - 2, Evil Islands, Summoner, Star Wars: Kotor 1 - 2, Neverwinter Nights kendisi ve Shadows Of Undrentine, Hordes Of Underdark, Kingmaker ek paketleri, Arx Fatalis, Dungeon Siege 1 - 2, Freedom Force 1 - 2, Spellforce 1, Mistmare, Harbinger, Wizardry 8, Wizards & Warriors, Might & Magic 9, Anachronox, Final Fantasy 7 - 8, Another War, Dungeon Lords CE, Kult Heretic Kingdoms, Septerra Core, Soulbringer, Throne Of Darkness...

Sen yeter ki RPG de, al sana dediğin makinede çalışacak bir ton RPG oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Baldur's Gate 1 - 2 - TOB, Icewind Dale 1 - 2, Planescape Torment, Arcanum, Fallout 1 - 2, Morrowind, Vampire TM: Redemption, Vampire TM: Bloodlines, Divine Divinity, Beyond Divinity, Lionheart, Temple Of Elemental Evil, Pool of Radiance 2: Ruins Of Myth Drannor,Gorasul, Sacred, Restricted Area, Blade & Sword, Prince Of Qin, Seal Of Evil, Gothic 1 - 2, Evil Islands, Summoner, Star Wars: Kotor 1 - 2, Neverwinter Nights kendisi ve Shadows Of Undrentine, Hordes Of Underdark, Kingmaker ek paketleri, Arx Fatalis, Dungeon Siege 1 - 2, Freedom Force 1 - 2, Spellforce 1, Mistmare, Harbinger, Wizardry 8, Wizards & Warriors, Might & Magic 9, Anachronox, Final Fantasy 7 - 8, Another War, Dungeon Lords CE, Kult Heretic Kingdoms, Septerra Core, Soulbringer, Throne Of Darkness...

Hocam maşallah yeni gördüm mesajını, çok sağol bunları biyere kaydettim indirip deniyorum sırayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qrt_ -- 31 Mart 2009; 0:29:26 >

• Eyvallah Bunların hepsini oynamak insanın bir beş senesini alır zaten.
  • listeyi başka bir konuya da yazmıştım sistem kasacakları çıkartıp tekrar yazayım şuraya :

1. Planescape Torment
    2. Fallout I
    3. Baldur's Gate + Baldur's Gate 2 + BG2:Shadows of Amn
    4. Neverwinter Nights 1 + NWN1: Shadows of Undrentide + NWN1: Hordes of the Underdark
    5. Star Wars: Knights of the Old Republic I + II
    6. Daggerfall (bu çooook eski Might and Magic 6 zamanlarından daha 3DO alemin kralı iken :) )
    7. Elderscrolls III: Morrowind + Blood Moor + Tribunal
    8. Arcanum
    9. Fallout II
    10.Fable denemek lazım ama muhtemelen çalışır.
    11.Might and Magic 6 + 7 + 9 (8 e bulaşma bence)
    12.Temple of Elemental Evil
    13.Icewind Dale 2
    14.Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (ilk çıkan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styraxus

listeyi başka bir konuya da yazmıştım sistem kasacakları çıkartıp tekrar yazayım şuraya :

1. Planescape Torment
    2. Fallout I
    3. Baldur's Gate + Baldur's Gate 2 + BG2:Shadows of Amn
    4. Neverwinter Nights 1 + NWN1: Shadows of Undrentide + NWN1: Hordes of the Underdark
    5. Star Wars: Knights of the Old Republic I + II
    6. Daggerfall (bu çooook eski Might and Magic 6 zamanlarından daha 3DO alemin kralı iken :) )
    7. Elderscrolls III: Morrowind + Blood Moor + Tribunal
    8. Arcanum
    9. Fallout II
    10.Fable denemek lazım ama muhtemelen çalışır.
    11.Might and Magic 6 + 7 + 9 (8 e bulaşma bence)
    12.Temple of Elemental Evil
    13.Icewind Dale 2
    14.Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor (ilk çıkan)

Birkaç gündür Never Winter idare ediyor sonra fable ye geçicez, liste çok iyi bunları arşive mutlaka katıcam

• Fable - The Lost Chapters
  • benden sana tavsiye. anladıgım kadarıyla rpg oyunlarına yeni başlıyorsun. arkadaşlar da sagolsun listelemiş ne kadar oyun varsa. onlar yanlış anlamasın beni. bu kadar oyun listelersen aklının bi kenarında şu nasıl acaba, bunu mu kursaydık ki vsvs gibi sorular yer edebilir kendini rpgye veremeyebilirsin. sıkılıp bırakabilirsin. şunu da söleyim oyunların buyuk bir cogunun görüntüleri iyi sayılmaz ama hikayeleri çok güzel. kesinlikle hikaye açısından bakmalısın. dialogları anlamaya çalışmalı aceleyle geçiştirmemelisin. bazı şeyler ufak detaylarda gizli olabiliyor :)

son birşey daha söyleyeyim. ingilizcen yeterli seviyedeyse Temple of the Elemental Evil oyununu mutlaka oyna. 2.5 edition kurallarına göre yapılmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam. masaustu frpsine en yakın buldugum oyunlardan birisidir hatta birincisidir diyebilirim. questleri haritada işaretlemez (bu yukardaki oyunların cogunda olan bir detay) sana yonleri tarif eder ya da konusmalardan demin bahsettigim ufak detaylarda gizli olabiliyor. mesela (bunu kafadan atıyorum oyunda yok) bir kasabaya birisi için bakmaya gidiyorsun. baktıgın eleman da bir hırsız olsun. kasabaya gittiginde seni ve grubunu ilk defa görenler seninle hemen herşeyi konusmaz. verdikleri cevaplar kaçamaktır ya da derler ki son zamanlarda olan olaylardan sonra falan fistan işte. dialoglardan anlarsın aradıgın adamın orada olabilecegini. grubundaki karakterler seninle ve birbirleriyle uyumlu olmalıdır. iyi bir karakterle kötü bir karakter grup içersinde çatışma çıkmasına yol açabilir. ya da grupda bir paladin varsa gruba kötü bir karakter katarsan paladinin özel güçlerinden mahrum kalır ya da paladin kötü şekilde bir görev yaparsa güçleri gider hayata küser intihar etmeyi düşünür gider bi hana müslüm gürses eşliginde ale komasına girebilir vsvsvs :) karakterlerin kişiliklerini bilmen gerekli yani :) çok fazla konuşup seni sıkmak ya da ahkam kesmek istemiyorum :)

oyuna tam anlamıyla hakim olmak istiyorsan senin için arşivimden 2-3 ebook upload ediyorum indirip okuyabilirsin. dungeons&dragons 3 edition kitaplarından. faydalı olur sadece bu oyun için degil masaustu frp oynamak istersen gereklidir :)
    http://rapid.share.com/files/219616594/Dungeons___Dragons.rar.html 

rapidden sonraki noktayı silin. rar şifresi yoktur.

neverwinter nights ın 1. oyununu da çok sevmiştim. questleri güzeldi. expansion packleri de aynı şekilde. 2. oyununa pek ısınamadım. bilmiyorum belki seversin. aslına bakarsan eski bilgisayarımda kasıyordu oynanmıyordu o yuzden sogudum :) sen dene genede yani benim yüzümden oyundan soguma ;)

fallout 1-2 efsanedir zaten. tactics var onu da sevmemiştim ama sen denemek istiyorsan dene :) fallout oynamak için 3rd edition kurallarına ihtiyacın olmayacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 10 Nisan 2009; 13:29:07 >

• FF VII ve FFVIII'i tavsiye ederim. Tabi JRPG sever mi bilemiyorum.
  • CyLess tavsiyeler için sağol, haritada işaretleme olayı kolaylık oluyor ama hikayeden kopuyosun ozamanda. Konuşmaları geçiosun falan, dediğin gibi konuşmalarda konuyu cımbızla çekmek çok daha güzel..
    Arsenic hocam FF serisini hep merak etmişimdir, bi ara bunu bende denemek istiyorum..
    Yardımlarınız için teşekkürler arkdaşlar..
  • Pek eski olmasada Elder Scrool Oblivion 4'ü deneyebilirsin çalışırmı bilmem ama

eğer çalışmassa bu serinin bi önceki oyunlarını da tavsiye ederim elder scrool'un tüm oyunlarını oynayabilirsin =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lGaryl

Pek eski olmasada Elder Scrool Oblivion 4'ü deneyebilirsin çalışırmı bilmem ama

eğer çalışmassa bu serinin bi önceki oyunlarını da tavsiye ederim elder scrool'un tüm oyunlarını oynayabilirsin =)

Aslında haklısın Morrowind denemek lazım kesin çalışır.. Oblivion zaten apayrı onu ben masaüstüde oynuyorum..
  • bi hatırlatma daha yapayım. temple of the elemental evil ile ilgili. 1-2 tane yaması olacaktı bugları düzelten. onları indirirsen çileden çıkmazsın :) uploadladıgım ebookları boş geçme piyasa değeri baya pahalı kitaplar ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Baldur's Gate 1 - 2 - TOB, Icewind Dale 1 - 2, Planescape Torment, Arcanum, Fallout 1 - 2, Morrowind, Vampire TM: Redemption, Vampire TM: Bloodlines, Divine Divinity, Beyond Divinity, Lionheart, Temple Of Elemental Evil, Pool of Radiance 2: Ruins Of Myth Drannor,Gorasul, Sacred, Restricted Area, Blade & Sword, Prince Of Qin, Seal Of Evil, Gothic 1 - 2, Evil Islands, Summoner, Star Wars: Kotor 1 - 2, Neverwinter Nights kendisi ve Shadows Of Undrentine, Hordes Of Underdark, Kingmaker ek paketleri, Arx Fatalis, Dungeon Siege 1 - 2, Freedom Force 1 - 2, Spellforce 1, Mistmare, Harbinger, Wizardry 8, Wizards & Warriors, Might & Magic 9, Anachronox, Final Fantasy 7 - 8, Another War, Dungeon Lords CE, Kult Heretic Kingdoms, Septerra Core, Soulbringer, Throne Of Darkness...

hocam napmışsın öyle, rpg nin yedi sülalesini yazmışsın.

• divine divinity die bi oyun var oynayan arkadaşlar güzel dediler ama ben denemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.