Şimdi Ara

Eski RPG Arıyorum!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Zamanına göre çok güzel bir oyundu. Ama grafikler şuan vasat geliyor insanın gözüne
  • Baldurs Gate, Fable, Arcanum Diablo başka hatırlayamadım.
  • Gokyabgu mahlaslı arkadaşımız hepsini hatırlamış. Başka bir şeye ihtiyacı yok bir oyuncunun. Aynı şeyleri tekrar etmeye de gerek yok. Wizardry 8, Gorasul ve Septerra Core'u hatırlayandan korkacaksın demiş bir Çin atasözü.
  • Şu aralar eschalon book I diye bir oyun oynuyorum gayet güzel bir RPG.
  • Eschalon Book I'ı ben de denedim. Sıra tabanlı, orta halli bir RPG. NPC dialogları pek iyi yazılmamış, ama oyun dünyası gayet iyi kurgulanmış. Zindanların aşırı karanlık olması ve meşale olmadan yol bulamama olayı bazen insanı kıl etse de gerçekci olmuş. Bu oyunu tek bir kişinin programladığını düşünürsek oldukça iyi. Sıra tabanlı RPG özlemi çekenler bir göz atsın derim. Ama, benim için grafik "hiç" önemli değil diyorsanız Geneforge, Avernum gibi daha iyi örnekler var piyasada. İlgilenenler Spiderweb Software'in sitesine bir göz atsın.
  • merhaba, bütün oyunlar söylenmiş ama NOX'u bulabilirsen kaçırma derim. iyi oyunlar...
  • Nox'un RPG öğeleri oldukça az olsa da denemeye değer bence de. Zamanında oldukça iyi grafikleri vardı. Oyunda bir tuşla karakterin yürüyüşünü kontrol ederken diğeri ile de saldırıyorduk. O yüzden action RPG'den çok aksiyon oyunlarına benziyordu. Bir de oyunda sadece karakterinizin görebileceği mekanları görebiliyordunuz ki bu o zamana kadar izometrik görünüşlü bir oyunda denenmemiş bir şeydi. Yalnız statlar otomatik dağıtılıyordu, bu da karakter gelişimini kısıtlıyordu. Bir de seçtiğiniz sınıfa göre oyunun gidişatı ve hikayesi değişiyordu. O zamanlar Westwood - Blizzard çekişmesi vardı. Oyun çıktığında da Diablo kopyası dendi ama dediğim gibi Diablo 1'den farklı, zevkli bir oyundu.
  • Sega Genesis + SNES + PS1 emülatörü = 3-4 kat daha fazla seçenek. Tabii grafikler çok önemli diyorsanız 3-4 adet ekstra seçeneğe düşer o başka
  • Arcanum
    Knights of the Old Rebublics I VE II kesinlikle tavsiye ederim ben de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.