Şimdi Ara

Anno 2070 Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Oyunu orjinal olarak satın aldım. Şehir Buildi tarzı oyunları seven biriyim lakin Daha önceden hiçbir anno deneyimim olmadığı için ev dahi inşa edemedim bana resimli bir şekilde öğretebilecek birini arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar

• sağ veya sol altta menü var oradan ev kuruyorsun ama her yere kuramazsın karanlık alanlar mesela oraları ticaret merkezi(evin adını tam olarak hatırlamıyorum fabrikalardan malzeme toplayan ev işte) ile açman gerekiyor
    karanlık yerleri şehir merkezi ile de açabiliyorsun ama her yere kurmanı tavsiye etmem o şehir kurmak için var daha sonra onun çevresine ev kurmaya başla ama her ev için yol yapman gerekiyor yol yapmazsan insanlar evlerini terk ediyor ruin kalıyor ev yerine
    tutorial oyna
  • Yardımın için Teşekkürler. Lakin Bi oyunun genelde rehberi olur ne bileyim resimli bir anlatmı olur ama bu anno serisinde ne bir rehber bulabildim ne'de düzgün bir anlatım sanırım oyunu oynayıpta öğrenmemiz lazım :)
  • zor oyun degil basit aslinda, annoda onemli olan haritayi verimli kullanabilmek bunun icinde annowikide binalari ne sekilde dizmen gerektigini gosteren planlar bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.