Şimdi Ara

PUBG NVIDIA SHADOWPLAY HIGHLIGHTS [YARDIM] !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar. Nvidia'nın bu shadowplay özelliği ile PUBG'de önemli anları kendisi otomatik olarak diske kaydediyor sanırsam. Bunun için oyununun grafik ayarlarında bulunan Video Capture kısmını Nvidia olarak ayarlamak gerekiyormuş. Onu ayarladım. ALT+Z tuşuna basınca çıkan arayüzdeki ayarlardan da Dikkati Çekenler ayarları da açıkta. Herşey ayarlı olmasına rağmen oyunda öldüğümde yada birini öldürdüğümde onun kaydını almıyor. Acaba neyi yanlış yapıyorum bilen birisi varsa nolur yardım etsin rica ediyorum. Kaç gündür bununla uğraşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum dostlarım ..

Sistem özelliklerim

intel i7-6500U 2.5 Ghz (Turbo 3.1)
    Nvidia GeForce GT-940MX 4G GPU
    12 GB Ram

Kullandığım bilgisayar Laptoptur arkadaşlar. Lenovo ideapad 510 diye geçiyor yanılmıyorsam. Oyun açıldığında Shadowplay sağda çıkıyor ALT+Z ye basın diye.

• Şuna bir bakın hocam işinize yarayabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=gqykTxclXyY
  • anlyldrmm kullanıcısına yanıt
    Hocam videoda anlatılanların hepsini yapmış bulunmaktayım arkadaş güzel anlatmışta fakat bende sanki hiçbir sorun yokmuş gibi herşey tıkırındaymış gibi görünüyor fakat birini öldürdüğümde kayıt etmiyor. Galeriye bakıyorum hiçbirşey kaydolmamış. Nvidia ya mesaj attım DDU ile driverinizi silip tekrar en güncel versiyonunu indirin diye geri dönüş yapmışlar. Şuan başka bir yerdeyim eve geçtiğim zaman onu deneyeceğim fakat çalışacağını sanmıyorum. Ekran kartım ShadowPlayı desteklemiyor olsa zaten oyun içi bana overlay açtırmaması lazım. Anlam veremiyorum.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Anında yeniden oynatma aktif, dikkat çekenler de aktif oyun ayalarından da aktif ettim fakat öldürmeleri ve düşürmeleri kaydetmiyor. Nvidia driverini silip baştan da kurdum gene olmadı. Sorunun çözümünü bulursanız benimle iletişime geçin lütfen.
  • Zarkiihos kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. Anında yeniden oynatma aktif, dikkat çekenler de aktif oyun ayalarından da aktif ettim fakat öldürmeleri ve düşürmeleri kaydetmiyor. Nvidia driverini silip baştan da kurdum gene olmadı. Sorunun çözümünü bulursanız benimle iletişime geçin lütfen.
  • xTR37 X kullanıcısına yanıt
    Malesef bu sorunun çözümü yok. Ekran kartınız Nvidia GT serisi ise hiçbir şekilde çalışmıyor. ShadowPlay için GTX serisi olmak zorunda.
  • Zarkiihos kullanıcısına yanıt
    benim ekran kartım gtx 1070 önceden sorunsuz bir şekilde çalışıyor du birden çalışmamaya başladı
  • xTR37 X kullanıcısına yanıt
    Nvidia destek ekibiyle görüşmeniz gerekiyor sanırım. Size özel bir link veriyorlar driveri oradan kuruyorsunuz. Buna benzer bir sorun da bende vardı öyle çözmüşlerdi.
  • Nvidia ile iletişime nasıl geçiceğimi bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.