Şimdi Ara

Anno online (çifte mesaj)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki kere postalamış oldum yazıyı, bunu silemiyorum, yetkili biri lütfen silsin

Herkese merhaba,
    Şehir kurma ve ekonomik simulasyon oyunlarının meraklısıysanız anno online açık beta başladı. Birkaç gündür oynuyorum ve çok sevdim, bu başlığı bu tür oyunlara ilgi duyanlara oyunu tavsiye etmek için açtım. Diğer anno oyunlarını oynadıysanız çok benzer yapıda ama online olduğu için çok yavaş ilerliyor şehrin gelişimi. Oyun internet tarayıcı üzerinden oynanıyor, 2B izometrik eski tarz hoş grafikleri var. Oyunda savaş yok, sadece ekonomik gelişme ve ticaret üzerine. Hatta ticaret de sonradan şehir belirli büyüklüğe ulaşınca açılıyor başta mümkün değil. Ben şu anda 2200 kişi nüfusa ulaştırdım şehrimi. Günde sabah akşam kısa süre ayırarak oynamak mümkün, tüm gün başında oynanacak oyun değil dediğim gibi yavaş ilerliyor kaynak biriksin diye beklemek gerekiyor. Oyun ücretsiz, işleri hızlandırmak için gerçek parayla alınan mücevherler kullanılabiliyor yoksa bedava yavaş yavaş oynamak mümkün.
    Ekte şehrimin genel görünümü mevcut (ayrıntılar seçilmiyor resimde, epeyce yaklaştırmak mümkün, grafikler detaylı).
    oyunun adresi:
    http://en.anno-online.com/en/homepage

Anno online (çifte mesaj)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gebba -- 20 Mayıs 2013; 15:01:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.