Hocam sizin kalbiniz kararmış bence her şeyde bir bit yeniği arıyorsunuz deprem oldu diye insanlar oyun oynamasın mı şakalar yapmasın mı ? Hem biz elimizden gelen yardımı yaptık bundan sonrası devlette. |
Anonymous Çeviri Üyelik Bağışı (2. sayfa)
-
-
Sırf sitelerine üye çekmek için yaptıkları bir şey bu. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Polyannacılık oynamayın. Ne duyar kasma meraklısı insanlarsınız arkadaş.
-
Çoğu bağışçı önümüzdeki ay abonelik sistemine üye olduğunu unutacak ve kartından önümüzdeki ay da para kesintisi olacak. Bu yaptığınız üye çekmek gibi geldi bana, samimi olsa idiniz sitenize, AFAD'a yönlendirilen bir bağış linki bırakırdınız. Ama reklamın iyisi-kötüsü olmaz değil mi? Üzücü...
-
admin bence bu konuyu kapat. her zaman olduğu gibi her yer tartışma yeri. insanlara bir şey yapılmaz. illa birileri köstek olur.
-
Bir tarafın niyeti gerçekten pis de hangisi acaba? Şu zamanda yapmasanız bari, iyi ya da kötü niyetlilermiş, bırakın insanlar kendi bildikleri iyiyi bildikleri şekilde yapsınlar, varsa günahları kendi başlarına. Bu kadar topluluk, oluşum ya da dernek zaten kendi reklamını yapıyordur sadece, ortada iyilik falan yoktur, yalandır düzmecedir hepsi. Kötü niyet okumaya mı başladınız şimdi de? Sizden başka herkes kötü, bir siz paksınız yani! Deprem yanlış insanlara vurmuş, orası kesin. Bi bitmediniz...
-
Ne iğrenç düşünceleri olan varmış... Bir sürü market zinciri, alışveriş sitesi, yemek firmaları yani bir sürü şirket buna benzer yardım kampanyası yapıyor. Hepsi reklam amaçlı işler yapan, insanları çekmek için tuzak kuran, art niyetli mahluklar değil mi?
Fikri neyse zikri o olur derler sizinde o hesap demek ki siz yapsanız amacınız o olacak.. YAZIK!
-
bu forumda 1 liranın hesabını yapan insanlar var. onu mu unutacaklar?
-
Bu adamların forumu terkedip discord üzerinden devam etmeleri çok doğru bir hamle oldu
Buradakilerde translate ile idare etsin yeter onlara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede artık translate yamacılar kalmış, bırakın takılsın kalitesizler takımı kendi arasında, herşeyde bir art niyet olmaz ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin ilgisine teşekkür ederiz. Dekontlu duyuru Discord kanalımıza atılmıştır.
Bunu dile getirmekten dahi utanıyorum ama bu etkinliğin amacı insanlara yardım ettikleri için yamaları kullanarak iyi zaman geçirtmek idi. Üyelik bahane ana hedef yardım idi. Yardım yaptıkları için üyelik sistemi gibi bir aracıyla iyi zaman geçirtmek istedik. İnsanlara yardım yapmaları için bir sebep vermek istedik.
Tabii ki herkesin ayrı düşünceleri olacaktır, mantıklı eleştirilere de açığız. Aslında böyle bir yardım için bizim "aracı" falan olmamamız gerekiyor bu yüzden Ahbap Derneğinin sitesini de her duyurumuza ekledik. Özellikle "bize yapın, biz iletelim" falan söz konusu değil yani. Her ne kadar sayfalarca laf anlatsak da kafa yapısı belli arkadaşların düşüncelerinin değişmeyeceğini senelerin tecrübesi ile öğrendik. Derinde iyi insanlar olduklarını düşünüyorum.
Bu yardım hareketine katılan, katılmayıp da gönül bağıyla destek olan, üzerine konuşan herkese sonsuz teşekkürler. Lütfen yardım kuruluşlarına destek vermeye devam edin: https://ahbap.org/bagisciol
Başımız sağ olsun.
-
Bir kez daha görüldü ki Türkçe Yama Forumu ölmeye mahkum. Olay ne semerin üretildiği materyal ne de katranın ne kadar kaynatıldığı.
Olay tamamen herbokolog, düşünmekten aciz üç beş kımıl zararlısı.
Pr çalışmasıymış da fırsatçılıkmış da bilmem neymiş. Bu kadar boş bir kafayı elde etmek gerçekten büyük zanaat.
Bırak yüzünüze tükürmeyi, keşke insanların ihtiyacı olmasa da şu kaç gündür içinde olduğum çadırı sizin "pr bunlor yeaov" dedirten "kaynaklarınıza" diksem. Belki anlarsınız.
Beeeeeeelki...
İyi insanları tenzih ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 14 Şubat 2023; 17:18:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X